Kjøp Grappa Glass online på Barlife.no | Stort utvalg ?

Nyt grappa i glass laget til nettopp grappa. Vi har et stort utvalg i gode grappa glass. Vårt utvalg består av glass fra de beste produsentene. Du vil finne alle de klassiske glass, men også nye og spesielle som kan gi mer liv til bordsettingen. La deg inspirere av vårt store utvalg og finn ditt nye glass like nedenfor. Vil du lære mer om grappa glass, trykk her.

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Grappaglass 8,5 cl 96103401 by BORMIOLI color Svart
  Grappaglass 8,5 cl
  69,00 NOK
 2. Grappaglass Spiegelau Vino Grande (6stk.) 20712012 by SPIEGELAU color Svart
  Grappaglass Spiegelau Vino Grande (6stk.)
  1049,00  NOK
 3. Cocktailglass 22 cl Diony 96173501 by StemZero color Svart
  Cocktailglass 22 cl Diony
  49,00 NOK
 4. RCR Invinio Grappa 8 cl 6stk. Glas0254 by RCR Glas color Svart
  RCR Invinio Grappa 8 cl 6stk.
  709,00 NOK
Set Ascending Direction

Kjennetegn på en klassisk grappa glass

grappa glass er unik, og de legger eleganse til drinken drikke når servert. Denne type glass har en unik form. Den klassiske glass, er karakterisert ved å ha en høy stilk og en høy profil. Glasset bunn er nesten en hel rund ball, som åpner ved en forholdsvis smal åpning. I glasset kan vanligvis være mellom 10 og 12 centiliter, men Grappa serveres vanligvis i to til fem centiliter om gangen. Det gir gode muligheter for å svinge drinkene rundt slik luktene kan virkelig utfolde seg. Grappa drukket i små rifter, og glasset er perfekt for dette. Grappa er en liten og elegant digestif som kommer fra Italia. Det er spesielt egnet å drikke etter et måltid. Som med så mange andre ting fra Italia, finesse og eleganse viktig. Derfor må du servere grappa for gjestene i det virkelige grappa glass.

Grappa glass i topkvalitet

Vi har samlet grappa glass av beste kvalitet, fra noen av de mest anerkjente merkevarer. Grappa er italiensk og fra nettopp Italia, har vi merket Luigi Bormioli. Luigi Bormioli har i århundrer raffinerte sin produksjon av glass. De har kombinert et flott design, som også dateres tilbake mange år, med suveren moderne glassproduksjon. Glencairn kalles glass, og det er en svært anerkjent smaker glass. Den har en annen form enn den klassiske glass grappa, men det fungerer veldig bra. Vil du ha en klassisk grappa glass, har Stolze gjorde en fin en. Det er topp kvalitet med ren rent glass, så drikken farge virkelig uttrykt. Her er det mulig å velge forskjellige størrelser. De varierer fra 9 centiliter og opptil 19 centiliter

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna