Dramglass

Fordøyelsesglass

For å avslutte kveldens deilige middag må selvfølgelig gjøres med en liten en og til dette må du ta et digestifglass.

Hos Barlife finner du et hav av forskjellige digestifglass, og felles for dem er at de alle er ment for å nyte en liten drink etter en middag. I motsetning til en aperitiff, er en digestif en drink du nyter etter middagen. Grunnen til at denne lille drikken heter som den heter er at den har god effekt på fordøyelsessystemet da den bare får maten til å sette seg godt og grundig. les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Romglass destilleri 14 cl - Urban bar SB1001 by Urban Bar color Svart
  Romglass destilleri 14 cl - Urban bar
  49,00 NOK
 2. Romglass 25cl - Urban bar UB1005F by Urban Bar color Svart
  Romglass 25cl - Urban bar
  179,00 NOK
 3. Stölzle Nosing Glass 194ml 6462 by Stölzle color Svart
  Stölzle Nosing Glass 194ml
  89,00 NOK
 4. Spey Rumglas 14 cl - Urban bar SB1002 by Urban Bar color Svart
  Spey Rumglas 14 cl - Urban bar
  59,00 NOK
Set Ascending Direction

Med en god grappa, bør digestif glass på bordet nytes grappa, og det skal selvfølgelig en gang i blant,

så det bør ikke gjøres uten en digestif glass, som er nettopp for dette formålet. For en apertif glass gjør akkurat at det vil være riktig mengde oksygen til glasset, og at du får den rette følelsen ren taktilk så når du drikker fra glass. Det er ikke bare grappa, som du kan drikke som en digestif. For også en drink som cognac, det er mange som liker etter en god middag. Faktisk er det et utvalg av alkoholholdige væsker som du kan velge å nyte etter middagen, og det er nettopp derfor du sannsynligvis vil finne flere typer alkohol, beregnet for digestif enn noen som er laget for en apertif som er den drikken som du kan nyte i mat, som er svært begrenset. Hvis du er hjort kledd Jägermeister, Kahlua eller Grand Marnier vil også være alkoholholdige drikker, som det er greit å nyte etter middagen nytes og hvor fordøyelsen prosessen skal startes. Det er slik at når man drikker en digestif vil ofte gjøre det ved å bare en digestif glass. For det vil ikke gjøre for å nyte en slik konjakk av et drikkeglass eller vanlig vinglass. Dette er fordi en digestif ofte består av mye alkohol som du sjelden blandet det med noe annet. Og derfor beløpet, som å drikke i form av en fordøyelses være vesentlig mindre enn hvis du for eksempel å drikke juice eller vin. Og hvorfor skal en digestif glass også tilsvarende være liten, slik at det ikke kommer til å se rart, er glass svært Bli kvelden nydelig middag på må selvsagt gjøres med en liten en, og dette må man ha tak i en digestif glass. på Barlife finner du et mylder av forskjellige digestif glass, og at de har til felles er at de alle er ment å nyte en liten drink etter middagen.

I motsetning til en apertif er en digestif for en drink mens du nyter en etter middagen.

Grunnen til at denne lille drink kalt som det kalles, er at det har en god effekt på fordøyelsessystemet som det er som å få mat til å sitte godt og grundigt.Find digestif glass som passer i middagsselskap i tillegg til at hver person har hver hans stil er det også forskjellige typer middagsselskaper og alle disse forskjellige middagsselskaper gjelder et annet digestif glass passer best. For det kan være at for en middag har hatt mye fisk og deretter digestif og også digestif glass som du drikker det for å være lys i det. Hvis, derimot, har vært å spise mye kjøtt, fordøyelses og i sin tur fordøyelses glass være mer tung i det. Uansett hva slags digestif glass du velger å kjøpe det er noe som garantert kan bli funnet på Barlife når vi har alt du kan tenke deg. Det som en sann fordøyelses glass er karakterisert, er at det, i motsetning til, for eksempel, champagne glass, er bred nederst og smalere øverst. Digestive rør har den samme type av stilken, som både kan se i champagne glass og av et glass som er forholdsvis lang stamme som så strømmer inn i selve glasset, hvor væsken helles i.

Det mindre fordøyelses glass står godt på bordet

Det er ikke bare en fordøyelseskanal glass med en form som er smale ved toppen og bred nederst, som kan fås på Barlife. For en nydelig digestif kan du også kjøpe et glass som er noe lavere i det, og som har en mer vanlig form som runder lidt.At nyte en vinsmaking kan gjøres med en digestif glass hvis du vil gå til vinsmaking å utforske de mange varianter funnet i fin drues verden kan velge å gjøre det med en digestif glass fra Barlife. Her kan du finne for en smaking glass, som primært er ment for at du må prøve forskjellige typer digestif. En av glass, som du finner her er glasset med Urban modulering, der du kan ha 140 ml. i. I glasset kan du se fire ulike graderinger, som er ekstremt smart i en smaking situasjon. På den måten har du full kontroll over hvor mye du har brukt og hvor mye det er. Det er også mulig å kjøpe en vinglass som er spesielt designet for vin, men som likevel kan bli sett på som en digestif glass som de to glass tross alt, er i samme kategori. Så uansett hva du skal smake vil du finne en digestif glass som passer.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna