Den perfekte gave til under 250 kr | Bestill på Barlife.no

Gaveesker, glass og gin

Finn den perfekte gaven til neste fest her - enten det er til vertinnegave, bursdag eller jul, har vi alltid et stort utvalg av gaver på vår side. Finner du ikke det du leter etter? Da kan du kjøpe en gaveeske og sette sammen din helt egen gavekurv med alt det du mener mottakeren fortjener fra vår side. Vi står klare til å hjelpe deg med å finne den helt riktige gaven.

Les mer her 

Loading...
Set Ascending Direction
 1. 30%
  Final Touch Whiskyglass og kolossal isbit GS700 by Final Touc color Svart
  Final Touch Whiskyglass og kolossal isbit
  Special Price 159,00 NOK Regular Price 228,75 NOK
 2. Vinology Brandy varmer sett BW by Final Touc color Svart
  Vinology Brandy varmer sett
  179,00 NOK
Set Ascending Direction

Finn den rette gaven

Å gi den rette gaven handler alltid om mottakeren, og derfor ønsker vi i Barlife å hjelpe deg på rett vei ved å tilby ulike alternativer til den tradisjonelle gaveesken. Vi gir deg muligheten til å gi en gave som ikke bare er eksklusiv, men som også forteller mottakeren at du har tenkt på både innholdet og anledningen. En gave som er garantert å bringe glede til mottakeren.

Si det med gin

Som noe helt spesielt tilbyr vi hos Barlife skreddersydde drinkpakker med gin, som kan gis som et sett. Disse gaveeskene inneholder alltid kvalitetsgin og kan også leveres med tonicvann for en komplett pakkeløsning. Gin er en av de store trendene for tiden, og vil garantert glede noen du bryr deg om. Er ikke gin tingen? Vi har også mange andre alternativer.

Gaveesker, pakker og sett

Det finnes mange ulike øyeblikk og hendelser i livet som fortjener en skikkelig feiring. På vår nettside finner du mange ulike priskategorier, og vi står alltid klare til å hjelpe deg med å finne den riktige gaveesken, pakkeløsningen eller gavepakken for akkurat det du ønsker å gi. Fant du ikke det du lette etter? Skriv til oss, så hjelper vi deg på vei.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna