Stort utvalg av sherry

Prøv en nydelig sherry

mange elsker å nyte et godt glass sherry, og det blir stading mer populært. Sherry er en spansk likør som kommer i mange forskjellige versjoner. De skiller seg fra hverandre i smak, farge og tørrhet. På grunn av den store forskjellen, kan den brukes i mange ulike sammenhenger. Noen bruker det som en "oppfrisker" etter et måltid, mens andre drikker det sammen med dessert eller ost. Sherry har en litt dårlig rykte i Danmark, men det er ikke fortjent. Utforsk vårt produktspekter og få mer kunnskap om sherry her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Sherry Garvey Amontillado FL 75 CL 22116AB by Garvey color Svart
  Sherry Garvey Amontillado FL 75 CL
  138,75 NOK
 2. CRISTINA MEDIUM SHERRY 5001673 by CRISTINA color Svart
  CRISTINA MEDIUM SHERRY
 3. Sherry Garvey Oloroso FL 75 CL 22117AB by Garvey color Svart
  Sherry Garvey Oloroso FL 75 CL
  128,75 NOK
Set Ascending Direction

Sherry - en smak av Spania

Det særegne ved denne likør er at det er produsert i forskjellige byer i Sør-Spania. Det er derfor en spansk produkt som er forbundet med mange stolte tradisjoner. En veldig spesiell funksjon i sherry er at eikefat sherry lagret på ikke helt fylt. Når du produserer andre typer alkohol, vil nesten alltid fylle fat opp så. Dette er gjort for å minimalisere mengden av luft og oksygen, slik at innholdet ikke gjære. Situasjonen er ganske annerledes når det kommer til sherry. Det tar opp bare sherryfat ¾ deler opp, og det er så mye luft i tønnene. På overflaten av den sherry, et lag som kalles blomst. Floren legger seg som et tett lag som gjør det sherry er ikke i direkte kontakt med oksygen. Floren bidrar til å senke sukkerinnholdet i sherry, og bidrar til å danne den karakteristiske smaken.

Nyt sherry til dessert

Sherry er stort sett en vin som du nyte sin dessert. Dette er vanligvis mye brukt når det kommer til likør. Grunnen til dette er at det er en vin som er betydelig søtere enn vanlige viner. Den søthet og litt skarp ettersmak av alkohol supplementere mange desserter brønn. Men det finnes også noen typer sherry, som ikke er fullt så søt og derfor passer like godt for nydelig tapas med oliven- og nøtter. Den vanligste typen i dette landet, er den søte, og det er klart dette smak, som de fleste ville si karakteriserer sherry. Som med vin, musserende vin eller gin, ofte krever at prøv del for å finne sin favoritt. For det første, kan du eksperimentere med ulike tørrhetsnivå. Dette likør er vanligvis på eikefat, og liggetiden i dem kan være avgjørende for smaken.

Finn din favorit

Her siden vil du finne ulike typer sherry. Blant annet kan du finne Don Guido, som er en virkelig god flaske lagres på Pedro Ximenez druer. Flasken inneholder 37,5 oz og har et alkoholinnhold på 18%. Det særegne ved denne flasken har druer fått lov til å tørke under solen i 15 dager, før du trykker. Det presserende er raskt over, men modningsprosessen tar svært lang tid. Med Don Guido kan ta opp til 20 år. Fløte sherry er kjent som en blanding av forskjellige andre sherry vin. Den består vanligvis av begge Fino, Oloroso, Pedro Ximenez og produsert i tørket druer. Selv om det er en blanding av flere druer, kan det gi noen gode smaker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna