Champagne - Stort utvalg - kjøpe online på Barlife.no ?

Finn din nye favoritt champagne.

Så snart man snakker om musserende vin, så faller tankene ofte champagne. Det er den mest berømte musserende vin i verden, og er vanligvis servert i en eksklusiv setting. Champagne er brukt av mange som en fellesbetegnelse for musserende vin, men det er ikke riktig. På Barlife har vi et stort utvalg av de edle champagne dråpene. Vi alle fra de litt billigere flasker, og også noen eksklusive merker og flasker. Ta en titt på vårt utvalg, og hvis du vil lære mer om dråpene, kan du lære mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. A.Bartel Champagne Brut FL 70 95102000 by BF25 color Svart
  A.Bartel Champagne Brut FL 70
  608,75 NOK
 2. Laurent-Perrier Champagne Grand Siecle FL 75 30144 by LAURENTPER color Svart
  Laurent-Perrier Champagne Grand Siecle FL 75
  3449,00  NOK
 3. Castelger Champagne Blanc de Blancs Vintage 2012 30111030 by Castelger color Svart
  Castelger Champagne Blanc de Blancs Vintage 2012
  1278,75  NOK
 4. Laurent-Perrier Champagne Vintage FL 75 30145 by LAURENTPER color Svart
  Laurent-Perrier Champagne Vintage FL 75
  1458,75  NOK
 5. Laurent-Perrier Champagne Cuvée Rosé FL 75 30143 by LAURENTPER color Svart
  Laurent-Perrier Champagne Cuvée Rosé FL 75
  1968,75  NOK
 6. Laurent-Perrier Champagne Vintage 2012 FL 75 4002422 by LAURENTPER color Svart
  Laurent-Perrier Champagne Vintage 2012 FL 75
  1678,75  NOK
 7. Laurent-Perrier Champagne Brut FL 75 30141 by LAURENTPER color Svart
  Laurent-Perrier Champagne Brut FL 75
  1198,75  NOK
 8. Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec FL 75 30142 by LAURENTPER color Svart
  Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec FL 75
  989,00 NOK
Set Ascending Direction

Champagne eller musserende vin

Mange rote rundt i det som champagne egentlig er. Spesielt folk som ikke vet om vin eller musserende vin, har en tendens til å kalle alt med bobler av champagne. Det er en stor misforståelse. Noen vil direkte kalle det blasfemi. Musserende vin kan bare kalles hvis vinen produseres i regionen. Champagne ligger øst for Paris rundt byen Reims. Så det er en beskyttet tittel, som bare kan tildeles viner fra området. Videre er det også regler for hvordan det skal produseres før produsentene kan bruke begrepet, selv om det kommer fra området. Alle disse begrensningene bidrar til å beskytte tradisjoner og vin eksklusivitet.

Historien om Champagne

Hypen og eksklusivitet rundt musserende viner fra dette området var allerede kjent rundt 1400-tallet. Tilbake da, kirker og klostre som eide felt i området. Vinen ble dyrket, ble i hovedsak brukt til nattverd i kirken. Sannsynligvis det overskytende drikke til rus skyld. En kjent myte sier at champagne ble opprettet ved et uhell. En munk fra en nabokloster, forsøkt å tilsette karbondioksid til hvitvin. Deretter fulgte det en videreutvikling av denne prosessen, og i dag har vi den velkjente type vin. I området er det strenge restriksjoner på druene som kan brukes i produksjonen. I alt syv druetyper som er tillatt å bruke. Den mest brukte er Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir. Omtrent 80% av all vin blir produsert, genereres som "non-vintage". Non-vintage midler flasker uten Volume. Det kan være fin kvalitet, men er ikke på nivå med årgangschampagne.

Kend navnene på champagne

hvis du er ny på området, kan det være vanskelig å holde styr på de ulike kirkesamfunn. Det er en stor forskjell mellom de ulike grader av tørr champagne. For å gjøre det enkelt, her er to ytterpunkter og midten av tørrhet grader. Ultra Brut er den tørreste champagne å velge mellom. I midten er ekstra sek eller brut, som begge midler tørke. I den søte enden av skalaen er Doux. Doux er den søteste versjonen, og brukes ofte som aperitifff eller lignende. Det er totalt åtte kategorier her er oppført fra tørt til søtt. Ultra Brut, Extra Brut, Brut, Extra Sec / Tres Sec, Sec, Demi Sec, Demi Doux og Doux. De er tilgjengelige både ros og vanlige utgavene. Begge kan være blandinger fra de sju druetyper. Blanc de blanc flasker er utelukkende laget på Chardonnay druen. Husk en skikkelig champagneglass når du nyter dråpene.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna