Pakketilbud

Oppgi totale pakkeløsninger med deilige produkter

Mange bedrifter bruker mye penger hvert år for å gi noen gode ting for sine ansatte. Det er en god måte å få ansatte til å føle seg verdsatt og er dermed gode grunner til å gi noen gode corporate gaver til ansatte. På Barlife er det ulike corporate gaver du kan gi, og det er absolutt noe for enhver smak. På noen selskaper velger en som folk har valget om hva de ønsker gaver. På andre selskaper velger å fremme et enkelt gave som alle får. Uansett så Barlife bistå i å levere noen corporate gaver, som er sikker på å bli verdsatt av hele selskapet.

Barlife hjelp pakke gaver

På Barlife vi legger mye av produktene og godbitene vi vil bli sendt i en deilig måte. Som noe nytt kan vi pakke inn gaver i, slik at de kommer i en delikat måte. Er ting for deg selv, er det kanskje ikke så viktig, men disse er en gave, er det klart at du foretrekker at gaven er pakket inn i en deilig måte. På den måten kan du selv bestemme nivået på bedriftens gaver. Er du ansvarlig for gaver som skal gis til jul eller sommeren på arbeidet du finner noe du liker her. Du finner flere ting vi lett kan være nyttig å pakke dem sammen for deg, slik at de kommer som en ekte pakke.

vin gaver er alltid en god gave

Skal vi gi gaver til voksne, er det noen ting som nesten alltid faller på grobunn. Det er sjokolade, alle voksne ut og som også er en god gave. Det er også en annen gave, som kan bestå av vin eller tilbehør til vin. De fleste voksne er nemlig elsker vin, hvorfor alle vil sette pris på en slik gave. Svært få mennesker som har så mye utstyr til vin og vinflasker. De fleste kjøper bare en flaske, hell den i glass du har nå, og da er det ikke mer om det. Men du kan få en mye mer komplett opplevelse hvis du dreie enda mer for hele opplevelsen. Som et selskap kan velge å gi en gave som består av forskjellige ting du kan bruke med vin. Blant annet er det Memorabile vin sett, som har fire forskjellige deler. Denne pakken er allerede i en vakker trekasse, som passer perfekt med en gave. I pakken får du som det viktigste, selvfølgelig, en korketrekker. Uten er det umulig å åpne vin, og det er utvilsomt det viktigste. I tillegg får du også en helletut med. Det betyr at du ikke kommer til å dryppe vin over alt på bordet og duk. Du får også to andre objekter, som vil sikkert bli godt mottatt. Dine ansatte vil takke deg for en slik gave. du også ønsker å gi en reell flaske vin i pakken er også mulig her. For det er så mange forskjellige viner som du sannsynligvis trenger å finne en som vil matche prisnivå og kvalitet forventninger du har.

Gi gave av morsomt tilbehør for cocktails

Bør du gi en gave, vurdere å gi en pakke med ulike tilbehør som kan brukes når du gjør cocktailer. På Barlife kan vi tilby mange pakker som inneholder forskjellige ting du kan bruke i cocktails. Det er en perfekt gave for folk som elsker å spille bartender En av de morsomme pakker med cocktails kalles & lsquo ; Dyr cocktail dekorasjon & rsquo;. Den består av ulike paraplyer og pesky. Hva alle disse tingene har til felles er at det er dyr på pinner. På suger ører for eksempel du kan finne litt moro abehoveder i forskjellige farger. På den annen halm er en vakker fisk med sin lille oransje kroppen fast i sugerøret. Det er også den klassiske drinker feste med flamingo som ser morsomt og eksotisk ut. Skulle det bli enda større og vakrere vil du også nyte påfuglen, som er på toppen av en drinker pinne som kan stå i en deilig mojito eller pina colada. For å gi denne pakken en gave er en åpenbar idé, og det er noe som de fleste festmennesker vil nyte veldig mye.

Ulike bar verktøy er en god gave

Må bli gitt corporate gaver er mest viktig at dette er noe ganske alvorlig. Fordi du ønsker å reflektere mot de ansatte at du er en seriøs bedrift. Derfor kan det være at det ikke er den beste ideen å gi pakker med bar verktøy som virksomheten gave. En slik gave kan være bra i mange andre situasjoner. Blant annet, det fungerer godt for en du kjenner som elsker å være bartender og kanskje til og med blir trent. Han vil trenge mange forskjellige ting, og derfor kan det være en flott ting å gi en forrett.
Set Descending Direction
Page
 1. Gin og Tonic: Geranium - Pakke 00005Barlife
  Gin og Tonic: Geranium - Pakke
  745,00 kr
 2. Gin og Tonic: Oxley - Pakke 00006Barlife
  Gin og Tonic: Oxley - Pakke
  948,00 kr
 3. Liverpool-serien - Pakke 00007Barlife
  Liverpool-serien - Pakke
  1 355,00 kr
 4. Gin og Tonic: Buss No 509 - Pakke 00008Barlife
  Gin og Tonic: Buss No 509 - Pakke
  745,00 kr
 5. Gin og Tonic: Hendricks Magnum - Pakke 00011Barlife
  Gin og Tonic: Hendricks Magnum - Pakke
  1 491,00 kr
 6. Gin og Tonic: Gin Gold - Pakke 00009Barlife
  Gin og Tonic: Gin Gold - Pakke
  609,00 kr
 7. Gin og Tonic: Gin Mare - Pakke 00010Barlife
  Gin og Tonic: Gin Mare - Pakke
  1 776,00 kr
 8. Gin og Tonic: Double Gin - Pakke 00012Barlife
  Gin og Tonic: Double Gin - Pakke
  1 287,00 kr
 9. Gin og Tonic: Mr. Copperhead - Pakke 00013Barlife
  Gin og Tonic: Mr. Copperhead - Pakke
  880,00 kr
 10. Gin og Tonic: Black Batch - Pakke 00014Barlife
  Gin og Tonic: Black Batch - Pakke
  880,00 kr
Set Descending Direction
Page

Barlife hjælper med at pakke gaverne

Hos Barlife gør vi meget ud af, at produkter og de lækre sager vi har bliver afsendt på en lækker måde. Som noget nyt kan vi pakke dine gaver ind, så de ankommer på en delikat måde. Er tingene til dig selv er det måske ikke så vigtigt, men er der tale om en gave er det klart, at du vil foretrække at gaven er pakket ind på en lækker måde. På den måde kan du også selv bestemme indholdet af firmagaver. Er du ansvarlig for de gaver, som skal gives til jul eller sommer på arbejdet kan du finde noget du kan lide her på siden. Finder du flere forskellige ting kan vi sagtens være behjælpelige med at pakke dem sammen til dig således, at de ankommer som en rigtig pakke.

Vingaver er altid en god gave

Skal man give gaver til voksne mennesker er der nogle få ting, som stort set altid falder i god jord. Der er chokolade, som alle voksne kan lide og som også er en god gave. Der er dog også en anden gave, som kan bestå af vin eller tilbehør til vin. De fleste voksne er nemlig vilde med vin, hvorfor alle vil sætte pris på sådan en gave. Det er de færreste, der har så meget udstyr til vin og vinflasker. De fleste køber blot en flaske, skænker den op i de glas man nu har og så er der ikke mere ved det. Man kan dog få en langt mere gennemført oplevelse hvis man kredser endnu mere for hele oplevelsen.

Som firma kan man vælge at give en gave, som består af forskellige ting man kan bruge med vinen. Blandt andet findes der Memorabile vinsæt, som har fire forskellige dele. Denne pakke er i forvejen i en flot trækasse, som passer perfekt til en gave. I pakken får du som den primære ting naturligvis en proptrækker. Uden den er det umuligt at få åbnet vinen og det er uden tvivl det vigtigste.

Derudover får du også en skænketud med. Den gør, at du ikke kommer til at dryppe vinen ud over det hele på bord og dug. Derudover får du to andre genstande med, som helt sikkert vil falde i god jord. Dine medarbejdere vil takke dig for sådan en gave. Ønsker du også at give en rigtig flaske vin i pakken er dette også muligt her på siden. Der findes nemlig så mange forskellige vine, at du nok skal finde en, der vil passe til prislejet og kvalitetsforventningerne du har.

Giv gave med sjovt tilbehør til cocktails

Skal du give en gave kan du overveje at give en pakke med forskelligt tilbehør, der kan bruges når der skal laves cocktails. Hos Barlife kan vi tilbyde mange pakker, som indeholder forskellige ting du kan bruge i cocktails. Det er en oplagt gave til folk, som er vilde med at lege bartender.

En af de sjove pakker med cocktails er en, der hedder ‘Dyr cocktail dekoration’. Den består af forskellige paraplyer og drinkspinde. Det som alle disse ting har til fælles er, at der er dyr på pindene. På sugerørerne kan man for eksempel finde nogle sjove abehoveder i forskellige farver. På andre sugerør er der en smuk fisk, som med sin lille orange krop sidder fast på sugerøret. Der er også den klassiske drinkspind med flamingo, som ser sjov og eksotisk ud. Skal det være endnu større og flottere vil du også nyde påfuglen, som er oven på en drinkspind, som kan stå i en lækker mojito eller pina colada. At give denne pakke i gave er en oplagt ide og det er noget, som de fleste festglade mennesker vil nyde rigtig meget.

Forskellige barredskaber er en god gave

Skal der gives firmagaver er det for det meste vigtigt, at der er tale om noget forholdsvis seriøst. For man ønsker at afspejle overfor medarbejderne, at man er et seriøst firma. Derfor kan det være, at det ikke er den bedste ide at give pakker med barredskaber som firmagave. Sådan en gave kan dog være god i mange andre situationer. Blandt andet fungerer det godt til den man kender, som er vild med at være bartender og som måske endda er ved at blive uddannet. Vedkommende får brug for mange forskellige ting og derfor kan det være en skøn ting at give et starterkit.

Pakketilbud prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Pakketilbud hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna