5 GODE GAVER TIL DITT HJEMMEBAR-SETT - NO

Loading...
5 GODE GAVER TIL DITT HJEMMEBAR-SETT - NO

DEN KOMPLETTE UTSTYRSPAKKEN TIL HJEMMEBAREN

Det er noe spesielt med gavepakker som inneholder alt man skal bruke for å lage en imponerende drink. En komplett pakke krever mer og man kan ofte få de forskjellige delene til en mye bedre pris når det blir kjøpt samlet, sammenlignet med å kjøpe hver enkelt del separat.

Det er en stor fordel å kjøpe en komplett pakke med barutstyr når man er på utkikk etter en gave, selv om den man skal gi gaven til kanskje allerede har noe av innholdet fra før av. Det skader ikke å prøve ut noe annet utstyr enn det man er vant til, og i mange tilfeller er det kun en fordel å ha flere eksemplarer av samme ting.

Da slipper man å være tvunget til å for eksempel gjøre å gjøre silen ren mellom hver drink, man kan bare finne frem en ren fra skuffen.

- Finn alle våres komplette barsett her -

komplet barsæt

Eksklusiv sprit

Det beste utgangspunktet for de beste drinkene er ingredienser av høy kvalitet. Det vet enhver erfaren hjemme-bartender. Ofte er de beste typene sprit veldig dyre og derfor er det også en opplagt gave idé.

Hvis du ikke er klar over hvilken type sprit gavemottakeren foretrekker er det en god ide å spørre om personen foretrekker whiskey, gin, rom eller kanskje cognac.

Etterpå kan du gå igjennom det store utvalget av sprit og velge den flasken som passer til ditt budsjett og det du tror gavemottakeren foretrekker.

Det kan også være at personen har et spesielt merke som han eller hun sverger til. Kanskje kan du finne en magnumflaske eller en spesiell utgave av denne typen sprit.

- Finn alle våres sprit her - 

et billede med bathtub gin i en lade

Flotte Glass

Den perfekte flaske sprit kan også bli servert i flotte glass. Glass er alltid en god gave idé når man kjenner mottakerens stil og interesser.

Hvis verten er fan av cocktail har BarLife et stort utvalg av cocktailglas, som kan matche vertens stil.

Du kan velge mellom mange forskjellige glass hos BarLife og du kan helt sikkert finne noe som du er på utkikk etter. Hvis du vil kombinere noen flotte glass med en karaffel, selger vi også kvalitets whiskeysett

flot whiskey sæt

Spill til baren

Til enhver bar hører det med et beger og noen terninger til et spill Meyer eller Løgn. Det finnes mange flere spill enn disse to klassiske terningspillene til hjemmebaren.

Hva med beerpong, dart eller et shotspill? Eller kanskje en omgang med Mikado eller klossmajor, her er det garantert at det blir mer og mer utfordrende ettersom det blir senere utover kvelden.

Det er mange muligheter når det kommer til å gi et barspill i gave. Denne type gave kan også inngå som en del av en gavekurv med både sprit, snacks og et spill, hvis dere er flere som går sammen for å gi bort en gave. På denne måten får mottakeren en hel pakke til baren.

-Finn alle våres festspill her-

BØKER MED OPPSKRIFTER PÅ DRINKER

Man skal være veldig begavet hvis man kan alle drinkoppskrifter i hodet på de helt alminnelige drinkene. Derfor er det fint å ha en god oppskriftsbok på drinker til hjemmebaren. Da kan man fort slå opp på en oppskrift man har lyst til eller på noe gjestene kunne tenke seg.

Samtidig pynter oppskriftsboken på hyllen og det kan inspirere gjestene når de skal mikse en drink.

Sist men ikke minst er det veldig mange oppskrifter man kan utforske når det kommer en ny oppskriftsbok i baren. Hvis du ønsker å gi bort en bok i gave er det altså en gave med flere funksjoner.

-Finn alle drinkoppskriftene våre her-

 Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna