Vin og champagne

Vin og champagne for alle anledningerVin og champagne er ofte forbundet med fest og feiring. Vårt utvalg er fullstappet med nydelige viner og sprudlende champagner. De egner seg både til de spesielle anledninger, men kan selvsagt også nytes i mer hverdagslige sammenhenger. Vi har valgt å ha viner og musserende viner i alle prisklasser. I alle prisklasser, men med vekt på kvalitet, fra kjente og mindre kjente hus. Utforsk serien, finn din nye favoritt vin mellom våre mange gode flasker. Les mer her
Set Descending Direction
Page
 1. 47%
  SALE
  Rigoni, Prosecco DOC FL 75 30004
  Rigoni, Prosecco DOC FL 75
  Special Price 107,00 kr Regular Price 202,00 kr
 2. Marchesine, Franciacorta Blanc de Blancs 2009 MG FL 150 30157
  Marchesine, Franciacorta Blanc de Blancs 2009 MG FL 150
  880,00 kr
 3. Marchesine, Franciacorta Brut (Jeroboam) FL 300 30158
  Marchesine, Franciacorta Brut (Jeroboam) FL 300
  1 490,00 kr
 4. Ruinart Champagne Brut FL 37,5 30098
  Ruinart Champagne Brut FL 37,5
  460,00 kr
 5. 46%
  SALE
  Scavi & Ray "Hugo" FL 75 30290
  Scavi & Ray "Hugo" FL 75
  Special Price 80,00 kr Regular Price 148,00 kr
 6. Sangiovese Rubicone IGT BC51089
  Sangiovese Rubicone IGT
  102,00 kr
 7. Pirovano Montepulciano d'Abruzzo Collezione BC51094
  Pirovano Montepulciano d'Abruzzo Collezione
  134,00 kr
 8. Pirovano Cabernet Sauvignon Collezione BC51093
  Pirovano Cabernet Sauvignon Collezione
  134,00 kr
 9. Fantini Montepulciano d'Abruzzo BC51097
  Fantini Montepulciano d'Abruzzo
  270,00 kr
 10. Piano del Cerro BC51098
  Piano del Cerro
  338,00 kr
Set Descending Direction
Page
Champagne for festenTil festlige anledninger, er det nesten et must å åpne en god flaske champagne. For å være helt sikker på at flasken passer anledningen, er det viktig å skille mellom de forskjellige varianter av champagne. Det er faktisk en forskjell i grad av tørrhet og sødme i ulike varianter. Det er så mange som 8 forskjellige versjoner, og derfor kan man bli skuffet hvis du velger "feil" flaske for formålet. Akkurat som med alt annet er spist, smaken selvfølgelig varierer fra person til person, så en ikke kan endelig si hva som er rett og galt. Det er imidlertid noen retningslinjer som kan bidra til å finne den rette flaske. Ultra Brut er den tørreste i champagne. I midten av skalaen er ekstra brut eller sek. I den andre enden av skalaen, Doux. Dette er den søteste smaken og det er vanligvis fra denne enden som brukes av velkomstdrinker og lignende. Stort utvalg av vinOm deg er å hvitvin eller rødvin, må det være italiensk eller fransk, eller hvis du ønsker å bruke mange eller få kroner på vin, så vi har det i vårt sortiment. Hos oss vil du finne viner i alle prisklasser fra både kjente og mindre kjente vinprodusenter. Det er selvfølgelig mulig å kjøpe vin individuelt, men driver en restaurant eller kafé, er det også mulig å lage en forretningsavtale på flere vin. Med over 150 forskjellige viner i vårt sortiment, kan du sikkert finne en som passer din smak knopper. Hvis du finner vin fra en vingård, men kan ikke finne akkurat den riktige flasken i vårt sortiment, kan du gjerne kontakte oss. Vi ønsker å bidra til å skaffe spesielle viner hjem. I tillegg til røde og hvite viner, og tilbyr også et godt utvalg av Sherry, Grappa og dessertviner. Dessertvin er den finishen dessertenNår dine gjester til å nyte en nydelig dessert, så det er glasur på kaken, hvis du kan tilby en nydelig dessert som passer. Dessert vin er tilgjengelig i mange forskjellige varianter, den mest kjente er den port, sherry eller sent høste hvite viner. For hvite viner inkluderer Eiswine eller is vin. Det er veldig søt hvit vin produsert av druer som har vært frosset. Et minimum på 8 grader når druer høstes. På grunn av ustabilt vær i store deler av Europa, er det ikke sikkert at det vil være en stor produksjon hvert år. Noen år hengende druer for lang tid før de blir -8 grader, og deretter druene ikke blir brukt. Hvis du ikke har prøvd isen vin for en dessert, så det er en stor opplevelse og venter. Sherry og port vi har i alle prisklasser og årganger. Her er du garantert en nydelig opplevelse for dessert.
Vin og champagne prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Vin og champagne hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna