Vin & Champagne

Vin & Co. champagne

La druer seire og nyt hvordan de er gjenstand for mye væske som smaker godt og gjør deg glad. Her på Barlife har vi et imponerende utvalg av både vin og champagne, i hvert fall hvis vi og våre kunder har å si det. Vi mener at en bar aldri kan være en reell bar, hvis det er både vin og champagne i hyllene. For det kan godt være at det er først og fremst fatøl og blandet cocktailer, som er langt over linjen, men det betyr ikke at det er også en god idé å ha både vin og champagne, fordi dette er noe som en bar tjener mye og dessuten er det noe som de fleste liker.

A parti krever champagne

Mange av kundene som handler på området de går shopping for ulike arrangementer og feiringer, og det er også en av grunnene til at vi selger mye av champagne. For må du ha en fest, og ønsker å gi gjestene en god opplevelse, så man bør sørge for at det er så mye champagne som mulig. For det er ingenting som champagne, som får folk i godt humør og får deg til å gjøre et godt inntrykk på alle. For champagne er noe alle liker fordi bobler føles som om kroppen og går direkte til hodet av en herlig og dum måte. Og hvis du må holde en virkelig stor fest slik at du kan fra start sørg for å spørre de mange flasker champagne opp ved siden av hverandre, og så kan du muligens gjøre en pyramide av champagne glass og når, slik at champagne skal serveres slik at du kan begynne å tjene champagne i den øvre champagne glass, og deretter kan du observere hvordan champagne når toppen glasset er fullt, vil den flytte nedover og stille vil du se hvordan alle champagneglass de bli tett. Og det tar mye champagne fordi det tar opp så mye champagne i hvert glass. Og her kan du bruke Barlife som leverandør fordi vi har så mange forskjellige typer champagne, kan vi sikkert bidra til å gi deg all champagnen du trenger for den store begivenheten.
Set Descending Direction
Page
 1. Bollinger Champagne La Grande Annee 2005 FL 75 30089
  Bollinger Champagne La Grande Annee 2005 FL 75
  1 301,00 kr
 2. Bollinger Champagne Cuvee Special Brut FL 75 30173
  Bollinger Champagne Cuvee Special Brut FL 75
  609,00 kr
 3. Feuillatte, Champagne Brut Chardonnay 2006 FL 75 30009
  Feuillatte, Champagne Brut Chardonnay 2006 FL 75
 4. Feuillatte, Champagne Brut Réserve FL 75 30010
  Feuillatte, Champagne Brut Réserve FL 75
  501,00 kr
 5. Henri Giraud Champagne Fût de Chêne MV FL 75 30120
  Henri Giraud Champagne Fût de Chêne MV FL 75
  1 437,00 kr
 6. Henri Giraud Champagne Rosé FL 75 30122
  Henri Giraud Champagne Rosé FL 75
  772,00 kr
 7. Henri Giraud Champagne Blanc de Craie FL 75 30116
  Henri Giraud Champagne Blanc de Craie FL 75
  772,00 kr
 8. Lanson Champagne Black Label FL 75 30029
  Lanson Champagne Black Label FL 75
  528,00 kr
 9. Laurent-Perrier Champagne Brut FL 75 30141
  Laurent-Perrier Champagne Brut FL 75
  596,00 kr
 10. Luc Belaire Rare Rosé FL 75 30058
  Luc Belaire Rare Rosé FL 75
  446,00 kr
Set Descending Direction
Page

Champagne til festen

Til festlige lejligheder, er det næsten et must, at åbne en god flaske champagne. For at være helt sikker på, at flasken passer til lejligheden, er det vigtigt at kunne kende forskel på de forskellige varianter af champagne. Der er nemlig forskel på tørhedsgrad og sødme i de forskellige varianter. Der findes hele 8 forskellige udgaver, og derfor kan man blive skuffet, hvis man vælger en “forkert” flaske til formålet. Ligesom som med alt andet der spises, er smag jo forskelligt fra person til person, så man kan ikke endegyldigt sige, hvad der er rigtig og forkert. Dog er der nogle guidelines, som kan hjælpe til at finde den rette flaske. Ultra Brut er den tørreste variant indenfor champagne. Midt i skalaen findes ekstra brut eller sec. I den anden ende af skalaen er Doux. Dette er den sødeste variant og det er normalt en fra denne ende, der bruges ved velkomstdrinks og lignende. 

 

Stort udvalg af vin

Om du er til hvidvin eller rødvin, om det skal være italiensk eller fransk eller om du vil bruge mange eller få kroner på vin, så har vi det i vores sortiment. Hos os finder du vin i alle prisklasser fra både kendte og mindre kendte vinhuse. Det er selvfølgelig muligt at købe vin enkeltvis, men driver du en restaurant eller cafe, er det også muligt at lave en erhvervsaftale på flere vin. Med over 150 forskellige vine i sortimentet, kan du helt sikkert finde en, der passer til dine smagsløg. Finder du vin fra et vinhus, men ikke kan finde den helt rette flaske i vores sortiment, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne være behjælpelig med at skaffe specielle vine hjem. Ud over rødvin og hvidvin, finder du også et flot udvalg af Sherry, Grappa og dessertvine.

 

Dessertvin er prikken over i’et til desserten

Når dine gæster skal nyde en lækker dessert, så er det prikken over i’et, hvis du kan tilbyde en lækker dessertvin, som passer til. Dessertvin fås i mange forskellige varianter, hvor de mest kendt er portvin, sherry eller late harvest hvidvine. Af hvidvine kan også nævnes Eiswine eller isvin. Det er meget sød hvidvin, som produceres på druer, der har fået frost. Der skal minimum være -8 grader, når druerne høstes. Grundet ustabilt vejr mange steder i europa, er det ikke sikkert, at der kommer en stor produktion hvert år. Nogle år hænger druerne for længe, inden der bliver -8 grader, og så kan druerne ikke bruges. Hvis du ikke har prøvet isvin til en dessert, så ligger der en stor oplevelse og venter. Sherry og portvin har vi i alle prisklasser og årgange. Her er du garanteret en lækker oplevelse til din dessert.

Vin & Champagne prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Vin & Champagne hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna