Kjøp Aperitiff online - Server en nydelig aperitifff før middagen

Aperitiff før middagen.

Aperitiff er forbundet med et spesielt tidspunkt og et bestemt måltid. Den serveres alltid før middagen. Den er ment for å stimulere smakssansene og appetitten. Det finnes mange forskjellige typer, og det er både mulig å kjøpe noen ferdige eller lage sin egen. Bruk en aperitiff neste gang du har laget en deilig middag, så kan gjestene kose seg med aperitiffen til du får det siste på plass. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Pallini Limoncello (Alkoholfri) FL 50 50911692 by Pallini color Svart
  Pallini Limoncello (Alkoholfri) FL 50
  208,75 NOK
 2. Undone No. 5 Not Italian Spritz (Alkoholfri) FL 70 55950013 by Undone color Svart
  Undone No. 5 Not Italian Spritz (Alkoholfri) FL 70
  208,75 NOK
 3. SpritzISH (Alkoholfri) FL 75 66271 by RumISH color Svart
  SpritzISH (Alkoholfri) FL 75
  165,00 NOK
Set Ascending Direction

Mange typer aperitiff

Når vi snakker om aperitifff, så snakker ikke en bestemt type alkohol. Det kan være mange forskjellige ting, og det kan beskrive mange ulike typer alkoholholdige drikker. I vårt tilbud har vi mange forskjellige typer alkohol som du kan velge å nyte før middag. Ofte folk velger å kjøpe champagne og bruke den. Brukes også andre typer musserende viner for formålet. En annen alkohol, som også kan anvendes, er en vermut. Det er både søt og rund i smaken, og har ikke den bitre smaken som kan være fremtredende i andre typer musserende vin. Gin er også brukt i mange forskjellige aperitifffer. Det er først og fremst brukes versjoner, som har en fremtredende krydder og en mildere alkohol smak. Hvilke krydder å gå etter er en smakssak, men sitrus er veldig brugt.

Klassisk aperitifff

hvis du ønsker å prøve en klassisk aperitifff, pastis så er et trygt valg. pastis er utviklet spesielt for formålet, og har vært brukt i Frankrike i mange år. Den fremtredende smaken av pastis er anis, og i sin opprinnelige versjon, kan det være litt sterk. Siden den opprinnelige versjonen, har det vært en håndfull andre. Det har så mye mer karakter enn mange andre typer alkohol som en kan finne. Lillet er likeledes en nydelig fransk delikatesse. Lillet produkter har høy kvalitet, og brukes nøye utvalgte druer og sitrusfrukter til sine produkter. Lillet drikkes ren, men de blir ofte brukt i små aperitifff cocktails. Spesielt om sommeren de fungerer godt som Lillet produkter generelt har en frisk og sommerlig smak. Gradering er ikke så høy, og derfor det egner seg godt til formålet. En startpakke drikke bør helst ikke velte gjestene dine bakover.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna