Oppskrifter til cocktails og drinker - Cocktail Bøker med fine oppskrifter ?

De aller fleste har ikke alle drinksoppskrifter i hodet, og de aller fleste utesteder har av og til også noen som er under opplæring.

Derfor er det viktig at dere lett kan finne fram de riktige oppskriftene. Og i så måte er oppskriftsbøker uovertrufne, også i disse digitale tider. Med den riktig cocktail boken går du heller aldri tom for ideer og oppskrifter på hva du skal tilby dine kunder. Vi har alt fra bøker med klassiske cocktailoppskrifter til bøker som eksperimenterer mer med ingrediensene. Les mer om bøkene og utstyret som brukes her

Loading...
Set Ascending Direction
  1. 100 Cocktail Oppskrifter 10253BM by BARLIFE color Svart
    100 Cocktail Oppskrifter
    68,75 NOK
Set Ascending Direction

Drikke Oppskrifter på din favorittdrink

Ekte bartendere trenger ikke å bruke oppskrifter hver gang de trenger for å lage drinker. Som alle andre, de startet et sted, og det har trolig vært på jakt i ulike bøker med cocktailer oppskrifter. Her kan du bli en mester i å lage Gin and Tonic ved å ha en oppskrift bok som omhandler dette for å finne sin favoritt cocktail, det er bare to alternativer og å lære disse, er det bare én. For å finne sin favoritt cocktail, kan du besøke en rekke barer og prøving og feiling. Alle har prøvd å få servert en nydelig drink i en bar, og selv om du ber om oppskriften, så det er glemt neste dag. Det andre alternativet er å kjøpe en cocktail bok, og prøving og feiling. Fordelen med bøker er at du kan markere sine favoritter, og har alltid drikke oppskrifter på hdrinken. Med en cocktail bok for hdrinken, er du alltid sikker på å servere nydelige cocktails for gjestene dine, selv om du har glemt oppskriften på fly.

Eksperimenter med cocktails

Det første du må gjøre hvis du ønsker å være en god bartender er å sørge for at du har mestret en god base av cocktails og drinker. Det finnes en rekke klassiske cocktails som ønsker å sitte på ryggen. Når du har mestret de forskjellige smaker som ulike ingredienser og alkohol gir, kan du begynne å eksperimentere. En god måte er å begynne å lage sin egen lille vri på klassiske cocktails oppskrifter. For at du kan velge å ha en bok av cocktail oppskrifter som er mer eksperimentelle. Det er alltid lurt å utvide sin smak horisonter med forskjellige typer alkohol og garnityr. Hvem ville ikke like å overraske gjestene med cocktails, de har ikke smakt før, og sitter i skapet. Øvelse gjør mester, men for at du ikke bør starte fra bunnen av, er det smart å bruke en bok av drikke oppskrifter.

Sett sammen en perfekt gave

Har en indre bartender må det være, så er det en god idé å ha kjøpt noen forskjellige bøker med cocktailer oppskrifter. Det bidrar til å skape et godt utgangspunkt for sine ferdigheter bak baren. Likeledes er en cocktail bok en ideell gave til ham eller henne, som elsker å servere gode cocktails for sine gjester. Er det en nybegynner, også trenger noe barutstyr for å komme i gang, kan du kombinere en god cocktail bok med en barudstyrssett.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna