Loading...

WineMaster 180 Fl. - Caso

Varenummer
9335
17 380,00 kr

Beskrivelse

Wine Master 180 fra Caso er nesten som en vinkjeller i rustfritt stål

Vins Lotte har vin kjellere som sørger for at de verdifulle viner er lagret ved passende betingelser når det gjelder mørk og temperatur. Det er akkurat de samme betingelsene du får med denne vinkjøler fra Caso. Med plass til sylindrene 180, slik at det er omtrent en kjeller, hvor man kan kontrollere temperaturen i de to soner og ndash; en for langtidslagring / lagring, og en for serveringstemperatur. Det blir ikke enklere og mer perfekt.

kjelleren temperatur og en bedre opplevelse
Et slott kjeller har en temperatur på 10 til 12 grader, og det er mørkt, så nødvendig for vin resten. Når vinen er tapet på flasken, så det må være lov til å utvikle seg sakte, for det er når flasken er åpnet, og for å nytes. Vin og sure stoffer utvikler seg til en rund vin som er myk, glatt og veldig kraftig i aroma og smak, hvis det tillates. Og som du kontrollerer med dette flotte skapet & ndash; Vin Master 180 fra Caso. Gi dine verdifulle viner den beste behandling, slik at det gir deg den beste opplevelsen når det skal være beruset.

+ Høy kvalitet vinopbevaring med kompressor teknologi + To separate temperatursoner, individuelt justerbare til hvit og rød vin (Vin Sikker bare en temperatursone) + Lavvibrationsteknologi gir vinen de rolige omgivelsene det trenger + Aktiv fan for en svært jevn temperatur per. Sone + lagringskapasitet for opp til 24/38/43/66/126/180 + Isolerende glassflasker med UV-filter som beskytter mot tap av aroma + god varmeisolasjon for energieffektiv drift + Elektronisk justerbar Temperatur 5 til 22 '° C; C + Blå temperatur LED-display selve kjølesone + Innvendig lys etter behov + Tidløs design med elegant rustfri foran + doble glassinnsats + ergonomisk dørhåndtak + lagre understøttes gliderenner træopbevaringsholdere + Meget opererer

mål -   600 x 1860 x 675
vekt -   86.35 kg < / span>
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna