Loading...

WineMaster 180 Fl. - Sak

Varenummer
9335
17 371,00 kr

Beskrivelse

WineMaster 180 fra Caso er nesten som en vinkjeller i rustfritt stål

Vinslott har vinkjellere som sørger for at de edle vinene lagres under de rette forhold når det gjelder mørke og temperatur. Dette er nøyaktig de samme forholdene du får med dette vinkjøleskapet fra Caso. Med plass til så mange som 180 flasker, er det omtrent en kjeller hvor du kan kontrollere temperaturen i to soner - en for langvarig lagring / lagring og en for serveringstemperatur. Det blir ikke enklere og mer perfekt.

Kjellertemperatur og en bedre opplevelse
En slottskjeller har en temperatur på 10 til 12 grader, og det er mørkt etter behov for resten av vinen. Når vinen tappes på flaske, må den få lov til å utvikle seg sakte til hva den er når flasken åpnes og nytes. Vins syre og stoffer utvikler seg til en rund vin, som er myk, harmonisk og veldig kraftig i aroma og smak, hvis tillatt. Og du styrer det med dette vakre skapet - Winemaster 180 fra Caso. Gi dine verdifulle viner den beste behandlingen, og det vil gi deg den beste opplevelsen når det gjelder å drikke.

+ Vinlagring av høy kvalitet med kompressorteknologi + To separate temperatursoner, individuelt justerbar for hvit og rødvin (WineSafe kun en temperatursone) + Lav vibrasjonsteknologi gir vinen det rolige miljøet det trenger + Aktiv vifte for en veldig jevn temperatur pr. Zone + Lagringskapasitet for opptil 24/38/43/66/126/180 flasker + Isolasjonsglass med UV-filter, beskytter mot tap av aroma + Utmerket varmeisolasjon for energieffektiv drift + Elektronisk justerbar temperatur fra 5 - 22 ° C + Blå faktisk kjølesone temperatur LED-skjerm + Innvendig belysning etter behov + Tidløs design med elegant front i rustfritt stål + Dobbel glassinnlegg + Ergonomisk dørhåndtak + Kulelager støttes uttrekkbare skuffer med treholdere + Riktig betjening

Dimensjoner - 600 x 1860 x 675
vekt - 86,35 kg
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna