Loading...

Wessamat - Blue Line W49L IsterningsmaskIne 46kg

Artikkelnummer
9788
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

36019,00  NOK
In stock

Beskrivelse

Wessamat Blue Line W49L Ismaskin - Den ultimate ismaskinen for barer

Denne Wessamat Blue Line W49L ismaskinen er en av de beste ismaskinene på markedet. Med en imponerende kapasitet til å produsere opptil 46 kg is per dag, er denne maskinen perfekt for barer hvor det er behov for store mengder is.

Maskinen har en oppbevaringsboks med plass til 15 kg is om gangen, noe som er mer enn tilstrekkelig for de fleste behov. I en bar er det viktig å ha rikelig med is både til å servere i glassene og til å shake drinker med, og denne ismaskinen vil sikre at du aldri går tom for is.

Wessamat Blue Line W49L ismaskinen er designet med smarte justerbare føtter, slik at du kan tilpasse høyden etter dine behov. Maskinen er laget av rustfritt stål, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid.

Med denne ismaskinen fra Wessamat kan du være sikker på å få de isbitene du trenger for baren din. Den kombinerer innovasjon, tradisjon og pålitelighet, og er et tysk kvalitetsprodukt kjent for sin funksjonalitet og holdbarhet.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna