Loading...

Wessamat - Blue Line W19L IsterningsmaskIne 22kg

Artikkelnummer
9786
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

21189,00  NOK
In stock

Beskrivelse

Effektiv og Holdbar Wessamat Blue Line W19L Isterningsmaskine

Denne Wessamat Blue Line W19L isterningsmaskine er den perfekte løsning for deg som trenger en rask og effektiv isterningsmaskin. Med en kapasitet på opptil 22 kg is per dag kan du være sikker på at du aldri går tom for isbiter.

Maskinen er laget av rustfritt stål, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid. Du kan også justere maskinens høyde takket være de medfølgende justerbare føttene, slik at den passer perfekt til ditt kjøkken eller barområde.

Isbitene som produseres av denne maskinen er svært hygieniske, noe som gir dine kunder trygghet. Du kan også velge mellom to forskjellige størrelser på isbitene, avhengig av dine preferanser og behov.

Wessamat er en anerkjent tysk produsent av kvalitetsmaskiner, kjent for deres holdbarhet og pålitelighet. Med denne Blue Line W19L isterningsmaskinen kan du være sikker på å ha en pålitelig og effektiv løsning for dine isbehov i mange år fremover.

Spesifikasjoner:

  • Isproduksjon (24 timer): 22 kg
  • Oppbevaringsboks (kapasitet): 7 kg
  • Bredde: 410 mm
  • Dybde: 545 mm
  • Høyde (uten føtter): 545 mm
  • Kjølemedium: R404a
  • Materiale: rustfritt stål
  • Effektforbruk: 0,30 kW
  • Spenning: 230V / 1 / 50Hz
Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna