Loading...

Vinglass Fortius 37 cl - Libbey 12stk.

Artikkelnummer
9237
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

788,75 NOK

Beskrivelse

Dette vinglasset fra Fortius vil sette siste hånd på arbeidet når du trenger å servere en fin vin til middagsgjestene eller for en ettermiddagsmatbit.

Det klassiske vinglasset er en del av LIBBEY-serien og er preget av å ha en konisk form, som er lik runde former, som innbyr til vin og fantastiske øyeblikk. I glasset kan du nyte en avkjølt hvitvin, en kald musserende vin og et glass rødvin, avhengig av anledningen. Sikkert, men glasset vil pryde et bord uansett hva.

Glasset har en høyde på 20,2 cm og en diameter på 8,3 cm. Volumet på glasset er 37 cl. Vinglassets materiale er klart glass.

Du finner et stort antall andre vinglass i samme serie, og hvis du vil ha et bord som slår bena bort under gjestene dine, kan du vurdere å kjøpe alle glassene i serien slik at de passer sammen.

Høyde - 20,2 cm
Diameter - 8,3 cm
Volum - 37 cl
Materiale - Glass
Form - Konisk
Farge - Klar


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna