Loading...

Vin sett treåske - 5 stk

Artikkelnummer
9685
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

479,00 NOK

Beskrivelse

Komplett Vinsett i Rustfritt Stål - Alt du Trenger til Vinserving

Dette vinsettet er det ultimate tilbehøret for enhver vinentusiast. Med en trekkasse i rustfritt stål får du alt du trenger for å servere vin på en elegant og profesjonell måte.

I dette vinsettet finner du en korketrekker, som er uunnværlig når det kommer til å åpne vinflasker. Den har en lengde på 13 cm og et solidt håndtak, som gjør det enkelt å åpne flaskene uten problemer. Korketrekkeren er laget av rustfritt stål, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid.

I tillegg inneholder vinsettet også et termometer, som kan måle vinens temperatur fra 0 til 40 grader. Dette er viktig for å sikre at vinen serveres ved optimal temperatur. Termometeret er enkelt å bruke - du plasserer det bare i vinen og leser av temperaturen.

En helletut er også inkludert i vinsettet, som forhindrer drypp og vinflekker når du skjenker vinen. Helletuten har en indre diameter på 3 cm og passer perfekt på vinflaskens åpning. I tillegg er det en gummigjenstand som kan plasseres i vinflaskens åpning for å sikre jevn og kontrollert helletut.

Med dette vinsettet får du også en dryppfanger, som kan settes på vinflaskens hals for å forhindre drypp og søl. Og til slutt er det en flaskepropp som kan brukes til å forsegle åpnede vinflasker og bevare vinen frisk.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna