Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Vinkøler - eksklusive vinkølere i bedste kvalitet hos Barlife.dk
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Vinkøler

Vin kjøler i rustfritt stål eller plast

Hvis en vin som skal kjøles ned, det er bare så vidt fått en vinkjøler , som bare oppfyller det.
Når vinen må kjøles
er det mange forskjellige viner, og om de bør kjøles ned er også svært forskjellige, og kommer helt an på hva slags vin er. Hvis du for eksempel har åpnet en rødvin med en kanskje ny korketrekker , så få mennesker velger å plassere vinen i en vinkjøler, noe som skyldes rødvin, for de fleste, er en vin som kan nytes lunken. Men vil du sydligere på kontinentet finne folk som liker å drikke deres vin kaldt. Disse menneskene vil trolig be om en vin kjøler, hvis de er på en restaurant eller en bar og må sitte og nyte et glass god rødvin. Det faktum at de liker vin kaldt har sannsynligvis noe å gjøre med temperaturen å gjøre fordi det rett og slett henger sammen slik at det ofte er varmt i de sørlige deler av kontinentet, som gjør at du ønsker å konsumere nedkjølt ting. Derfor solgt mer vin kjølere ned sør.
En vin kjøler for en spesiell anledning
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Uansett hva som skjer, kan du alltid finne noe å rettferdiggjøre at man kan komme til å nyte et glass musserende vin. Hvis du har mistet noe man trenger å drikke deilige bobler, og hvis du har vunnet noe, så du bare ønsker. Dermed er det ingen situasjoner som ikke er litt bedre på at du bare ta et glass eller en flaske musserende vin. Når skal nytes musserende vin vil være at denne vinen må kjøles og noen rett kaldt. Dette er alltid flasken før du blir servert som det sannsynligvis har vært i kjøleskapet i lang tid før du blir servert. Men i det øyeblikket flasken treffer bordet og blir servert i champagne glass, som de vennlige servitører har plassert på bordet, vil du legge merke til at temperaturen vil kontinuerlig øke, noe som ikke akkurat gjør dette, ellers deilig, vin bedre. Ved dette trenger du en vin kjøler. For en vin kjøler vil gjøre at musserende vin fortsette å ha akkurat den temperaturen som den burde ha. Når kelneren kommer med en vin kjøler til et bord, vil han aldri bare gå med det vinkjøler. For er det nødvendig at helle et stort antall isbiter i vin kjøler før at det vil kjøle noe. Men helle rett og slett bare en masse isbiter i vinkjelleren og så kan du være sikker på at den musserende vin eller champagne vil bli akkurat så kult som det skal være.

Et bredt utvalg av vin kjølere

På Barlife har vi mange vin kjølere i forskjellige størrelser og i forskjellige former. Dette har vi fordi vi føler at det er mange som har behov for å kjøpe en vin kjøler for deres restaurant, eller til andre formål som krever kald vin. På Barlife kan du blant annet finne en luksus vin kjøligere. Det er både luksus som fordi det ser toplækker ut som den har en elegant fot som får den til å se fint. Det har også en stor post. Dette betyr at svært vinkjøler du kjøper, er så stor at du faktisk kan ha mange flasker i det, og det er også ganske luksus-aktig. Spesielt det luksus Hvis alle disse flaskene er virkelig champagne. For det å være enda mer luksus kan du kjøpe en enda større vinkjøler, som du også finner på Barlife. Denne vinen kjøligere har plass til ca 10 flasker, som sies å være svært. Dette kan for eksempel brukes til pynt, hvis du har et sted å se deilig å bruke noen flasker som ser innbydende. For det er ingenting som en deilig hvitvin eller et par flasker musserende vin, noe som betyr at en slik vin kjøligere, og dermed hele baren, ser svært innbydende.

Når bare en diamant er god nok

Å ha en stor vinkjøler er en luksus i seg selv, men å ha en vin kjøler, som er formet som en diamant, må det sies å lukte langt borte av deilig luksus. På Barlife kan du finne en vin kjøligere i akryl, som har et mønster som lar tankene førte til diamanter på grunn av gjennomsiktig akryl og firkantede mønstre i vinkjelleren. Hos oss kan du også finne et stort cocktailglass som er ment å bli brukt som en vin kjøler. I denne gigantiske vinkjøler kan ha flere flasker som ser dekorativt ut når de står blant is og andre dekorasjoner som du tror vil få bar eller restaurant for å se bra ut. For at det skal være enklere vi på Barlife også tilby en vinkjøler laget av marmor.