Loading...

VIKINGESPIL TRÆ I ÆSKE KRAFTIG TRÆ/STORE BRIKKER

Artikkelnummer
9911
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

249,00 NOK
Out of stock

Beskrivelse

Vikingespill Tre i Eske - Et morsomt og historisk spill

Vikingespill Tre i Eske er en fantastisk måte å tilbringe tid med familie og venner på. Dette spillet, som stammer helt tilbake fra vikingtiden, er både underholdende og lærerikt. Det er perfekt for utendørs bruk og kan spilles på en bane på 5 x 8 meter.

Spillet går ut på å velte motstanderens kubber/bønder og til slutt treffe kongen. For å vinne må du velte alle motstanderens kubber/bønder og til slutt treffe kongen.

Spillet inneholder en konge og 5 kubber/bønder i hver ende av banen. Det er behov for 2 lag, hver bestående av 4 personer. Lagene stiller seg bak sine respektive kubber/bønder og fordeler sine kastepinner mellom seg.

Spillet begynner med at lag 1 skal velte lag 2 sine kubber/bønder med kastepinnene. Det er viktig å merke seg at "helikopterkast" er forbudt.

Deretter er det lag 2 sin tur til å kaste pinnene. Før de gjør det, må laget kaste de velte kubbene/bøndene over på lag 1 sitt felt. Hvis kubbene/bøndene kastes for langt og havner i lag 2 sitt felt eller utenfor banen, må kastet gjentas. Lag 2 må deretter velte kubbene/bøndene i lag 1 sitt felt.

Hvis en kubb/bonde veltes på baklinjen før kubbene/bøndene i feltet, må den reises igjen. Lag 1 kaster deretter de velte kubbene/bøndene tilbake.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna