Loading...

Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 30 flasker

Varenummer
9933
765,00 kr

Beskrivelse

tilpasset vinstativmålinger

Smart og romslig vin stativ i tre

Når du har til å lagre sine viner, kan du like godt gjøre det med så mye respekt som å velge sine viner. Altfor mange har virkelig gode viner som de spesielt utvalgte fordi de liker dem, men de velger å lagre dem i en svært tilfeldig og rotete måte. I stedet kan du kjøpe en vin rack som dette, som er både hyggelig og som er veldig praktisk når du er i dette kan ha alle dine vinflasker. Vin rack kan romme ikke mindre enn 30 flasker, og det bør være nok til at du kan ha alle viner du har. Materialet, som denne vinen rack er laget av er veldig hyggelig og veldig slitesterk. Faktum er at vin rack er laget av eik og er noe av det som er å gi det rette utseendet for rack som dekorerer mye når det er i ditt hjem.

< br /> Stativene er laget av galvanisert stål og solid furu, de er uten feste til veggen på et fabrikkgulvet, men der kommer øyelokk, hvis det er nødvendig for å feste til veggen.   Vinholdere, ikke direkte på gulvet, bør ha sterk ekstra støtte i løpet av, for eksempel. En hylle eller brakett.  

Alle stativene er laget av naturlig furu og farget for den valgte farge.   Farvenes Farge vinholdere kan variere noe fra det fremviste bildet. Vi kan ikke garantere en ekte farger kamp
4x6.: H 420mm W 612mm D 228mm  
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna