Loading...

Tradisjonell trevin bokhylle - Dark Oak 30 flasker

Varenummer
9933
945,00 kr

Beskrivelse

Smart og romslig vinstativ i tre

Når du må lagre vinene dine, kan du like godt gjøre det med like stor respekt som du velger vinene dine. For mange har virkelig gode viner som de har valgt spesielt fordi de liker dem, men så velger de å lagre dem på en veldig tilfeldig og rotete måte. I stedet kan du kjøpe et vinhylle som dette, som er både hyggelig og veldig praktisk da du kan ha alle vinflaskene i. Vinstativet har plass til ikke mindre enn 30 flasker, og det skal være nok til å ha alle vinene du har. Materialet som dette vinstativet er laget av er veldig fint og veldig slitesterkt. Dette fordi vinstativet er laget av eik, og det er noe som er med på å gi hyllen det perfekte utseendet, som dekorerer mye når det er hjemme hos deg.


Stativene er konstruert av galvanisert stål og massiv furu, de står uten feste til veggen på et plantegulv, men øyelokk er gitt hvis det er nødvendig å feste til veggen. Vinholdere som ikke står direkte på gulvet, bør ha sterk ekstra støtte under f.eks. En hylle eller brakett.

Alle stativer er laget av naturlig furu og er farget etter valgt farge. Farge på vinholdere kan avvike noe fra bildet som vises. Vi kan ikke garantere en ekte fargekamp.
4x6: H 420mm B 612mm D 228mm
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna