Loading...

TORRES NATUREO SYRAH "RØD" 2020 Alkoholfri

Artikkelnummer
666708
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

248,75 NOK
  • Pris pr stk m/6 stk: 118,00 NOK . Spar 53%

Beskrivelse

Torres Natureo Syrah "Red" 2020 Alkoholfri - En Fantastisk Vinopplevelse Uten Alkohol

Oppdag den fremragende alkoholfrie vinen, Torres Natureo Syrah "Red" 2020. Denne vinen er laget av 100% Syrah-druer og er en del av Torres' Natureo-serie, som er kjent for å levere høykvalitets alkoholfrie viner.

Vinen er produsert ved hjelp av en spesiell teknologi som bevarer druenes naturlige aromaer og smak, samtidig som alkoholen fjernes gjennom en skånsom prosess. Resultatet er en vin med en intens aroma av røde bær og et hint av krydder. Den har en fyldig og velbalansert smak med en myk tanninstruktur.

Torres Natureo Syrah "Red" 2020 er perfekt for de som ønsker å nyte en deilig vin uten alkoholinnholdet. Den kan nytes alene eller som en god match til røde kjøttretter, ost og krydrede retter.

Sammenfattende er Torres Natureo Syrah "Red" 2020 en fantastisk alkoholfri vin med en fyldig og intens smak og en behagelig tanninstruktur. Den er et utmerket valg for de som ønsker å nyte den gode smaken av vin uten alkoholens innvirkning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna