Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Tilbud & Diverse - Her finder du alle vores Tilbud
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Tilbud

Gjør bruk av diverse salg når du trenger nytt utstyr for baren ved å utforske på dette nettstedet

Tilbyr du kan kjøpe enda mer å bare

Hvis du velger å kjøpe ting for din bar mens du er på tilbud du kan kjøpe enda flere ting siden det er mye billigere på den måten. På denne siden vil du finne massevis av ulike avtaler i alle forskjellige kategorier, og du vil uten tvil finne noe du liker og at du vil føle deg som et kjøp. Blant annet kan vi tilby ulike typer glass ulike barværktøj , og mange forskjellige ting som du har både bar og i kjøkken .

 

Kjøp ulike tjenester som tilbys

I en bar eneste måten å gjøre det ville ha svært forskjellig service. Dette gjelder for eksempel at det er viktig å ha forskjellige retter for både snacks og servering, til pynt, hvis du for eksempel ønsker å ha te lys på displayet eller kronblader på en tallerken. På dette nettstedet kan du ofte finne ulike retter på tilbudet, og når de gjør det er bare å slå slik at du kan gjøre ting enda billigere enn andre hadde. Foruten ulike ryddig retter kan du også kjøpe en rekke glass, i mange størrelser og former og med ulike mønstre. Glass som både kan brukes til ulike cocktailer, varm drikke, for frukt sirup, rent vann og til godteri og godteri. Også vinglass kan ofte har på tilbud, og selv om de i utgangspunktet utelukkende for vin, så du kan også bruke dem til vann av ulike slag. I noen barer må du også kopper, noe som blant annet kan trenge hvis det er sent på kvelden, og folk må ha en liten tonic før du drar hjemover & ndash; og her mener vi med koffein og ingen alkohol. Med mange forskjellige kopper på tilbudet vil du sannsynligvis finne noe som passer akkurat din bar. Også for varme drikker med alkohol kan det være klokt å ha kopper, for eksempel en kaffe med whisky. Alle disse koppene er tilgjengelig for salg her på siden, og det er bare å se på.  

.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Hold et øye på tilbud her på nettstedet

Det er viktig å holde et øye med hva som kan finnes her på siden av det som er på tilbud. For de fleste produkter, er det fordi tilbudet rett og slett at varen er i ferd med å gå ut av produksjon. Så hvis du ikke slår til når du ser produktet på tilbud her på området slik at det kan være for sent å kjøpe neste gang du flytter til neste. Alle de tingene du finner som er på tilbud er også kjennetegnet ved at de bare kan finnes i et begrenset antall.
 

Lag fest moro med ting på tilbud

Når du ser på siden med tilbudet, vil du vanligvis være i stand til å finne ulike typer spill og underholdning som kan gjøre partiet enda mer moro. Ulike brettspill og diverse drikkerelaterte spill kan du finne, og de vil alle bidra til å gjøre det mer moro å partiet. Noen av dem vil også oppmuntre til en enda større alkoholinntak, du, hvis du handle bartender kan dra nytte av. Så sørg for å hele tiden se på denne siden, hvor du kan se forskjellige