Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Festspil - find alt i drikkespil lige fra ølbong til shotspil
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Spill

Sett opp festen med en missekåringen

Gjør partiet mer moro og festlig, med noen av våre mange morsomme missekåringen. Tror du ikke at selskapet drikke nok, eller er din feiring preget av gruppeopdelinger? Bland deretter medlemmene også, med et morsomt partyspill!
spill for partene å skape sosiale relasjoner mellom mennesker og gir tidvis også en mulighet til å få litt mer å drikke. Liv opp festen med en morsom og festlig preg.

De ulike underholdende spill

Et spesielt populære partiet aktivitet er øl bong! Dette kan fås i mange former og størrelser, for den kuleste og mest sprø feiring. Dersom ordinært øl-bong bare ikke nok for deg, vår utmerkede Bongzilla definitivt være noe for det! Dette bringer sammen ikke bare to, men alle seks rundt ham for å tømme sin 3 liters tank. De fest øl-bonger rør, lyse opp under UV-belysning. øl-bong justerbar høyde opp til 2 meter! Les mer om her betaler.

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Hvis du foretrekker litt godt vedlikehold

En festlig touch, anbefaler vi våre koselige Cocktail spillkort. Dette spillet vil utvilsomt bidra til god stemning og dine gjester vil sette pris på det! Hvert kort inneholder en unik cocktail oppskrift og så skal jeg bare begynne å blande. Cocktail spillkort er også spesielt egnet som en vertinne gave til neste fest du må være en del av! Utvalget tilbyr spill og underholdning for alle når de kommer til festlige sammenhenger! Enten det er å ha det gøy, eller bare sørg for å gjøre det fyldigere.