Loading...

Tiki glass - Sri Lankansk (300 ml) Blå

Artikkelnummer
10003
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

208,75 NOK

Beskrivelse

Tiki Glass - Skap en eksotisk stemning

Drømmer du om å føle deg som om du er på en eksotisk tikibar? Da er disse Tiki glass det perfekte valget for deg. Med sitt unike design og blå farge skaper de raskt en følelse av å være på en paradisstrand.

Disse Tiki glassene er inspirert av de mystiske steinstatuene fra påskeøyene og vil garantert imponere gjestene dine. Med en kapasitet på 300 ml, en høyde på 14 cm og en diameter på 7 cm er de perfekte for å servere spennende og eksotiske drinker.

Dette spesifikke Tiki glasset har et litt frekt smil og et mystisk utseende. Med sin delt nese og dype øyne er det en av de mer vennlige variasjonene av Tiki glassene. Det er perfekt for en helt vanlig drink som kan tilpasses med en enkelt justering.

Prøv for eksempel en Musserende Mojito, som består av 4 cl cubansk lys rom, 8-12 ferske mynteblader, ½ fersk lime i båter, knust is, musserende vin etter behov og rørsukker etter behov. Denne forfriskende drinken vil passe perfekt i dette Tiki glasset.

Uansett om du vil skjemme deg selv bort eller imponere gjestene dine, er disse Tiki glassene et must-have for samlingen din.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna