Loading...

Tiki glass - Hula (320 ml)

Artikkelnummer
10007
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

529,00 NOK

Beskrivelse

Tiki Glass - Hula (320 ml) for Eksotiske Drikker

Skap en autentisk tikibar-stemning med disse mystiske Tiki glassene. Glassene er inspirert av de berømte steinstatuene fra påskeøyene og vil med en gang transportere deg til en paradisstrand.

Med en kapasitet på 320 ml er disse glassene perfekte for å servere spennende og eksotiske drikker. De er laget av holdbart glass og har en brun farge som tilføyer en ekstra dimensjon til din drikkeopplevelse.

Det mest klassiske tiki glasset er Hula-jenta. På 1920-tallet ble Hula-jenta et symbol på drømmer, lidenskap, varme og ukomplisert kjærlighet. Tiki-kulturen oppstod som en motreaksjon på krig og ødeleggelse, og ble en flukt fra det daglige livet. Nå kan du bringe denne kulturen inn i hjemmet ditt med disse autentiske Tiki glassene.

Uansett om du vil imponere gjestene dine eller bare nyte en eksotisk drink selv, er disse Tiki glassene det perfekte valget.

Oppskrift: Long Island Iced Tea

Ingredienser:

 • 2 cl hvit rom
 • 2 cl tequila
 • 2 cl gin
 • 2 cl vodka
 • 2 cl triple sec
 • 2 cl limesaft
 • Cola
 • Isterninger

Fremgangsmåte:

 1. Miks alle ingrediensene sammen (unntatt cola) i en shaker.
 2. Rist det godt sammen.
 3. Sil det ned i glasset.
 4. Topp med cola.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna