Loading...

San Jamar - The Dome - Pynt skuffer 8,6 ltr

Varenummer
9982
PRISGARANTI
4 614,00 kr

Beskrivelse

Sett med profesjonelt nivå med "The Dome"

Leter du etter hva som kan ta baren din fra god til perfekt? Da har du kommet til riktig produkt. Med "The Dome" kan du fylle hver eske med forhåndskutte frukter som sitrusfrukter, meloner, ananas, oliven eller ananas. Du kan også tilsette forskjellige typer sukker som rørsukker eller vanlig sukker.

"The Dome" er en veldig rask, praktisk og hygienisk måte å lagre alt tilbehør på

Med "The Dome" kan du holde et bredt utvalg av pynt klar til bruk. Settet består av 2 deler. den nedre delen med 6 kjølebrett som har en kapasitet på 0,5 L hver, og en øvre del med plass til 3 store brett som hver kan holde 1,89 L. På hver del kan utstyres med en sidedel for å oppbevare sugerør og drikkepinner.

"The Dome" er laget av plast og har fargen svart. "Kuppelen" er utstyrt med gummipunkter for å sikre god stabilitet. De små skuffene er også laget av plast, og har en gjennomsiktig farge. Den nedre beholderen kan kjøles med isbiter i bunnen.

Bare fantasien setter grenser for hvilket formål "The Dome" kan oppfylle
Pyntesenteret er ikke bare egnet for baren. Den kan enkelt brukes til å ha en hel salatstasjon klar, med nøtter, frø, tomater, salat og mer. Du kan også tilberede en hel dessertstasjon, med sjokolade, dryss osv.

Spesifikasjoner
Høyde: 45 cm
Lengde: 35 cm
Bredde: 60 cm
Materiale: plast
Kapasitet (alle beholdere): 8,6 l

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna