Loading...

Tallerken 22cm - Brun steintøy

Artikkelnummer
9170
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

125,00 NOK
  • Pris pr stk m/12 stk: 82,00 NOK . Spar 34%

Beskrivelse

Vakker tallerken i brun steintøy til ditt nye servise

Tilføy et snev av eleganse til spisebordet ditt med denne vakre tallerkenen i brun steintøy. Den er laget av naturlig leire, som er brent og modnet ved høye temperaturer mellom 1200 C og 1315 C. Resultatet er en holdbar og robust tallerken som er skapt for å vare.

Tallerkenen har en diameter på 22 cm, noe som gjør den ideell for servering av mindre retter eller som en side tallerken. Den brune fargen tilfører en varm og rustikk utseende til spisebordet ditt og passer perfekt til vårt nye servise i brune nyanser.

En av fordelene med steintøy er at det tåler oppvaskmaskin, både vanlig og industriell, samt mikrobølgeovn, vanlig ovn og fryser. Dette gjør det til et praktisk valg for daglig bruk og for å imponere gjestene dine ved spesielle anledninger.

Oppgrader spisebordet ditt med denne vakre tallerkenen i brun steintøy og nyt den naturlige skjønnheten og holdbarheten den bringer til måltidet ditt.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna