Loading...

Tallerken 22 cm - Blå stentøy

Artikkelnummer
9183
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

119,00 NOK
In stock

Beskrivelse

Blå Steintøy Tallerken - Et Vakkert Tillegg til Ditt Bord

Denne vakre tallerkenen er en del av vår nye steintøyserie i brune nyanser. Den er laget av stein og brent ved høye temperaturer mellom 1200 C og 1315 C, noe som gir den holdbarhet og en unik tekstur.

Tallerkenen har en diameter på 22 cm og er perfekt for servering av mindre retter eller som en side tallerken. Den blå fargen tilfører et friskt og levende element til bordet ditt, og den matte finishen gir den et rustikt og naturlig utseende.

Det beste med denne tallerkenen er at den er utrolig allsidig. Den kan brukes i oppvaskmaskinen, både vanlig og industriell, samt i mikrobølgeovnen, vanlig ovn og fryseren. Dette gjør den til det ideelle valget for både daglig bruk og spesielle anledninger.

Uansett om du ønsker å oppgradere ditt eget servise eller gi en spesiell gave, vil denne blå steintøy tallerkenen med sikkerhet imponere med sitt vakre design og holdbarhet.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna