Loading...

Sunkist Lime kutter

Artikkelnummer
9789
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

8078,75  NOK

Beskrivelse

Smart Sunkist Lime Cutter - Enkel og Hygienisk

Skjæring av sitrusfrukt har aldri vært enklere med denne smarte Sunkist lime cutter. Med en enkel skyv gjør den hele jobben for deg, slik at du nesten ikke trenger å gjøre noe. Du plasserer bare sitrusfrukten du ønsker å skjære under maskinen og starter den.

Maskinen vil automatisk skjære frukten og kaste sitrusskivene ned i glasset som står under den. Du trenger derfor ikke å berøre skivene, da de automatisk havner i glasset. Dette gjør ikke bare skjæringen enkel, men også veldig hygienisk, da det er minimal fysisk kontakt med sitrusfruktene.

Denne Sunkist lime cutter er også enkel å rengjøre, noe som gjør den ekstra hygienisk. Knivene skjærer fruktene i 8 kileformede biter, og bunnen av stempelet og kniven kan vaskes i oppvaskmaskinen. Laget av solid ABS-plast, er denne cutteren både holdbar og praktisk.

Med en vekt på 5,8 kg og dimensjoner på 40,0 cm i høyden, 39,0 cm i bredden og 34,0 cm i dybden, er denne Sunkist lime cutter et ideelt verktøy for ditt kjøkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna