Loading...

Stölzle Nosing Glass 194ml

Artikkelnummer
9747
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

98,75 NOK
  • Pris pr stk m/2 stk: 91,00 NOK . Spar 8%

Beskrivelse

Stölzle Nosing Glass - Perfekt for å fremheve smaken av drikken din

Hvis du vil nyte favorittdrikken din på best mulig måte, er dette Stölzle Nosing Glass det perfekte valget. Glasset er spesielt designet for å fremheve smaken av drikken din og sikre en optimal opplevelse.

Med en kapasitet på 194 ml og en høyde på 13 cm er dette Nosing Glass ideelt for å servere whisky, cognac eller andre brennevin. Det klare glasset og det elegante designet legger til en luksuriøs stemning til enhver anledning.

Stölzle Nosing Glass er laget av blyfritt krystallglass, noe som sikrer både holdbarhet og sikkerhet. Glasset er også egnet for oppvaskmaskin, noe som gjør det enkelt å rengjøre etter bruk.

Uansett om du er en whiskyentusiast eller bare ønsker å unne deg en deilig drikke, vil dette Stölzle Nosing Glass være det perfekte valget.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna