Loading...

Steba Sous Vide Cirkulator

Varenummer
9928
1 777,00 kr

Beskrivelse

Smart STEBA Sous-vide sirkulator

En av de største trendene i tiden når det gjelder mat er sous vide, som mange snakker om i øyeblikket. Konseptet er at du koker ved en bestemt temperatur og svært ofte denne temperaturen er svært lav, og deretter velger du rett og slett å gi den matvaren lengre enn vanlig. Når du koker denne måten har behov for en sous vide sirkulasjons at denne type STEBA. Du tar sirkulasjons i vannet og deretter satt til en bestemt temperatur du ønsker, og så er du klar til å lage deilig, stekt mat. Maten som du har i tanken med vann er vakuumpakket på denne måten kan mat, som kjøtt ligge og marinere i sitt eget fett og egne krydder i hele tiden for å gjøre maten, og det gir en fantastisk smak.  
STEBA souvide Sirkulering SV50 muliggjør jevn koking. kjøtt, fisk og grønnsaker i en deilig og unik måte. Maten marina, erfarne og deretter vakuummeres, bare for å være forberedt på enten en panne eller beholder med min. 15 cm innvendig dybde. Sous-vide sirkulator er lagt på kanten av pannen / beholderen og festes med vedlagte klemmen slik ståle innretning med varmeelement og sirkulerende propell senkes ned i vannet, hvoretter temperaturen og tiden er angitt på et digitalt display ved hjelp av touck samt rulleoperasjon på den siden av skjermen. Temperaturen kan justeres opp til 90-graders. Når sirkulasjons Sous husholdningen stilles inn etter riktige behov, vil den begynne å varme opp vannet til den kjente temperatur og propellen går det sirkulerer med 8L per minutt. Sirkulasjonen gjør at det oppnås en konstant og jevn temperatur i hele beholderen, med et maksimalt avvik på kun 0,5 grader. På displayet viser den innstilte temperatur og tid som gjenstår. Maten er kokt i en lang periode ved en lav temperatur ved hvilken den mat som er tilberedt under vakuum pakket i sin egen kraft og marinaden / krydder og særlig kjøtt dermed blir mørt og generelt alle beholder maten, spesielt smaken, form, mineraler og vitaminer. For å gi eksempel. kjøtt det perfekte utseende og den siste "touch", er det tilrådelig brunet / grillet svært kort tid før eller etter Sous Vide matlaging. Det finnes utallige muligheter og fantasi og dine egne smaksløker er grensen for hva denne unike maskinen kan lage mat, og med sin mobile størrelse kan brukes i de fleste beholdere / potter.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna