Loading...

Steba Sous Vide Circulator

Varenummer
9928
2 170,00 kr

Beskrivelse

Smart Steba Sous Vide sirkulator

En av de største trendene for øyeblikket når det gjelder mat er sous vide, som mange snakker om for øyeblikket. Konseptet er at du lager mat ved en spesiell temperatur og veldig ofte er denne temperaturen veldig lav og da velger du bare å gi maten lenger enn ellers. Når du lager mat på denne måten, trenger du en sous vide-sirkulator som denne av Steba-typen. Du tar sirkulatoren i vannet og setter deretter en spesiell temperatur du vil ha, og så er du klar til å lage deilig, langvarig stekt mat. Maten du har i beholderen med vann er vakuumpakket fordi på denne måten kan maten, som kjøtt, ligge og marinere i sitt eget fett og egne krydder hele tiden du lager maten, og den gir en fantastisk smak.
Steba Sous Vide Circulator SV50 gjør det mulig å lage mat f.eks. kjøtt, fisk og grønnsaker på en deilig og unik måte. Maten blir marinert, krydret og deretter støvsuget, deretter kokt i enten en gryte eller beholder med min. 15 cm innvendig dybde. Sous Vide-sirkulatoren er plassert på kanten av gryten / beholderen og festet med den monterte klemmen, slik at stålenheten med varmeelement og sirkulasjonspropell senkes ned i vannet, hvoretter temperatur og tid stilles inn på det digitale displayet ved hjelp av touck og rulleoperasjon på siden av skjermen. Temperaturen kan stilles opp til 90 °. Når Sous Vide-sirkulatoren er stilt inn etter de riktige behovene, vil den begynne å varme vannet til den angitte temperaturen, og propellen vil la det sirkulere med 8 liter per minutt. Sirkulasjonen betyr at en konstant og jevn temperatur oppnås i hele beholderen, med et maksimalt avvik på bare 0,5 grader. Displayet viser innstilt temperatur og gjenværende tid. Maten tilberedes over en lengre periode ved lav temperatur, hvorved maten pakket under vakuum tilberedes i sin egen juice og marinade / krydder, og spesielt kjøtt blir dermed øm og generelt beholder all mat spesiell smak, form, mineraler og vitaminer. Å gi f.eks. kjøtt det perfekte utseendet og den siste "touchen", det kan med fordel brunes / grilles veldig kort tid før eller etter endt Sous Vide-matlaging. Det er utallige muligheter, og bare fantasien og egen smaksløk setter grensen for hva denne unike maskinen kan tilberede av mat, og med sin mobile størrelse kan den brukes i de fleste beholdere / potter.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna