Loading...

Soyasaus Mindre Salt 150 ml

Artikkelnummer
682622
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

78,75 NOK

Beskrivelse

Soyasaus Less Salt - Autentisk Smak med Mindre Salt

Forkjæl deg selv med vår Less Salt Soyasaus i 150 ml-størrelse, som tilbyr den autentiske smaken av soyasaus med mindre saltinnhold. Denne soyasausen er spesielt laget for å imøtekomme behovet for redusert saltinnhold, men fortsatt beholde den karakteristiske smaken og aromaen.

Less Salt Soyasaus er laget med omhu og er perfekt for å tilføre smak og umami til dine asiatiske retter. Den har en fyldig og smakfull karakter som vil løfte rettene dine til nye høyder. Bruk den som et velsmakende krydder i wokretter, marinader eller dips.

Vår Less Salt Soyasaus er et sunnere alternativ til tradisjonell soyasaus med mindre saltinnhold. Den er fortsatt rik på smak og aroma, men med lavere natriuminnhold. Dette gjør den ideell for de som ønsker å redusere saltinntaket uten å gå på kompromiss med smaken.

Prøv vår Less Salt Soyasaus og opplev den autentiske smaken med mindre salt. Tilføy denne smakfulle soyasausen til dine favorittretter og nyt den fyldige karakteren den bringer til måltidene dine.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna