Loading...

Sort metall vinkjøler med håndtak, 5 liter

Artikkelnummer
680054
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

148,75 NOK

Beskrivelse

Sort Metall Vinavkjøler med Håndtak, 5 liter


Hold dine viner kjølige og stilfulle med vår sorte metall vinavkjøler med håndtak. Denne elegante vinavkjøleren er designet for å imponere og samtidig holde vinen din ved riktig temperatur.


Vår vinavkjøler er laget av holdbart metall som sikrer optimal isolasjonsevne. Den sorte fargen legger til et sofistikert og moderne utseende til ethvert bordoppsett eller arrangement.


Med en kapasitet på 5 liter kan denne vinavkjøleren romme flere flasker vin samtidig, noe som gjør den ideell for fester, middagsselskaper eller andre festlige anledninger.


Det praktiske håndtaket gjør det enkelt å transportere vinavkjøleren, slik at du kan servere vinen din med letthet. Du kan også legge til isbiter for å opprettholde en kjølig temperatur i lengre tid.


Forkjenn deg selv og gjestene dine med vår sorte metall vinavkjøler med håndtak og legg til et elegant preg på vinopplevelsen din. Hold vinen din frisk og perfekt avkjølt mens du nyter spesielle øyeblikk sammen.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna