Loading...

Skin Gin FL 50

568,00 kr
Varenummer
9404

Beskrivelse

En av verdens beste gin - Hud Gin

 

Alkohol prosent: 42%
Innhold: 50 cl
Opprinnelse: Tyskland


Skin Gin har en forfriskende og mild smak. Den inneholder 7 forskjellige håndplukkede planter, som er marokkanske mynte, sitron, einer, vietnamesisk koriander, rosa grapefrukt, lime og appelsinskall. De syv forskjellige smak destilleres separat i en kobberdestillator for å opprettholde så mye av smaken fra sine eteriske oljer som mulig. Når essenser er destillert, blir de blandet sammen for hånd for å sikre at ginnen får den rette smak og sammensetning så høy kvalitet som mulig.

Med alle fire sitrusfrukter i ingredienslisten lykkes i å skape en mer aromatisk smak enn mange andre klassiske Ginner. Det er en gin, spesielt egnet for de moderne og nysgjerrige gin-drikkere som ikke er redd for å prøve noe nytt.

Det gir en gin der særlig mynte og sitrus trenger inn. Sammen med den klassiske bitterhet en tørr gin, gir dette en uventet og deilig smak. Den gjennomtrengende mint smaken gjør dette gin ideell for bruk i cocktails, men selvfølgelig kan du også drikke den med en skive appelsin og en kvist av rosmarin eller basilikum blad.

Skin Gin er en tysk gin produsert i Altes Land nærheten av Hamburg, som er kjent for å være Nord-Europas største frukt voksende området. Dansken Martin Jensen som står bak denne nye high-end tørr gin, som siden 2015 har imponert gin entusiaster med sin nytenkning.

Den litt annerledes Navnet stammer fra visjonen om å skape en smak så bra at det kommer rett under huden på mennesker. Det må sies lykkes med dette innovative tørr gin som oser kvalitet. Med sin eksklusive design i et firkantet flaske bundet i skinn ville kle seg i noe barskap.

Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna