Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Vippemål til perfekt dosering af alkohol til dine drinks
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Vippemål

Tips dimensjon å lage perfekte drinker med

Noen ting er helt uunngåelig å ha i en bar og en av de tingene er en Tips dimensjon , eller faktisk det flere tips dimensjon og ikke bare & eacute;. T med et tips dimensjon er mål alltid er i orden og   Noen kan avføle å se mengden av alkohol som er en vanlig skje eller inn i et vanlig glass. Men for de fleste av alle mennesker i verden dette er ikke sant. De kan ikke helt se nøyaktig hvor mye alkohol det er, og det kan gjøre at de ikke gjør drinker galt. For når det kommer til å være en ekte & rsquo;. Drikke mester så det går ikke å helle for mye eller lite i drinker som trenger en meget bestemt mengde av noe

Hent målet for alle størrelser

På Barlife kan vi tilby deg mange forskjellige størrelser når du går Tips dimensjon. Dette gjelder generelt for alle våre skjenk og mål som vi alltid gjør et poeng av å ha våre produkter i forskjellige størrelser. Fordi vi vet hvor mye det betyr å ha riktig mål når retten drikke å gjøre. . En av de populære Tips dimensjon som du finner på Barlife er et mål som kan være 3 oz Dette er en ganske normal mengde alkohol helle i en glass når du gjør drinker. Hos oss vil du også finne det mye større Tips dimensjon, som har et volum på 50 ml, og derfor kan vippe mer alkohol i drinken enn den mindre Tips dimensjon. Hvis du trenger litt mindre i glasset, men må ha tippet et betydelig beløp i, kan du også vurdere å kjøpe en Tips dimensjon der du kan vippe 25 ml. Disse større mål er også svært ofte brukt av våre kunder som ser disse Tips dimensjon som meget bra.  
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Vend den og helle ut

Den måte som en Tip dimensjon forskjellig fra en konvensjonell målebeger ikke er skråstilt alkohol i koppen, mens den står på et bord, benk eller bar. På den annen side, gjør først en når man skal implementere et tips dimensjon som plasserer den på et glass, for eksempel mer spesifikt kan være en konjakk glass. Et tips dimensjon er formet på en slik måte at det ikke kan stå alene, men at det via de to små stenger kan balansere på glasset og dermed kan i bare en jevn bevegelse sørge for at innholdet i Tip dimensjon kommer i glasset. Denne typen mål er spesielt nyttig hvis du ønsker å bruke et stort område, for eksempel et stort glass, så det ikke kan brukes i et lite område, og vipp målet mange ganger blir for stor.

Finn form som passer deg

Som tilfellet er med alt annet barværktøj, er det også slik med tips dimensjon at det er forskjellige typer. For mennesker er åpenbart annerledes, hvorfor gjenstander også er forskjellige og vi vil møte noen kundens behov, og det er derfor vi sørge for å ha mange forskjellige former når det gjelder Tips dimensjon. En av Tip dimensjonen du finner hos oss er laget av rustfritt stål og har en mørk sølvfarge. Målet i seg selv er litt tykkere enn du veldig ofte se dem være, noe som betyr at dette målet er veldig slitesterk, og er et godt valg hvis du har en bar eller en restaurant hvor ting kan godt gå litt fort og være litt voldsom. I endene av de to stenger som er på begge sider av selve målet er små runde sølv kuler som både ser fin estetisk og gjør det lettere å helle Tips dimensjon inn i glasset. Du kan også få et tips dimensjon, som har en helt annen form. Fordi du kan få et tips dimensjon, som Barlife nettstedet faktisk kalt en brennevin meter. Det har flatjern, som gjør at du stadig vender innhold enn du slik tilter det. Dette gjør innholdet av målet er mer stabil men ikke i det øyeblikket står holder den. En helt annen form, som du finner er en der målet er rund, men har en flat bunn. Normalt vippe målet er kjent for å ha en rund bunn, men her skiller dette målet i seg selv. Dette betyr at du kan sette dette målet på bordet når du ikke bruker det, og det vil ikke vippe til den ene eller den andre hvis du ikke holde på den. Det har mange fordeler som du klarer å bruke en annen Tips dimensjon hvis du plutselig husker at du har tatt feil størrelse, så du kan bare gjøre målet, helle innholdet i det andre målet og ta nye mål glass.