Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Spritdispenser & Doseringsmål - find de perfekt cl mål her!
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Spritdispenser & Doseringsmål

Doseringsmål
 
I denne kategorien finner du doseringsmål for forskning, og de er det ultimate verktøyet for din bar.   Doseringsmål anvendes for avgivelse av den riktige mengde av alkohol i drikkevarer eller skudd, og er derfor ekstremt viktig i barværktøjskassen. Dosering mål garanterer at du får den beste blandet drink, mens det sparer deg for mye tid bak disken. Dosering Målene kommer i forskjellige størrelser og smaker, og er derfor godt egnet for fargede drinker og kraftige skudd. Med doseringsmålenes innovative design gjør det mulig for deg å velge om å dispensere et bestemt volum eller i en konstant strøm, og for å sikre at du herved at du får nøyaktig mengde alkohol i drinker eller skudd. Med doseringsmålenes Helle, er det også sikker på at det blir ingen avfall i form av alkohol etter dosering, og du trenger ikke å bekymre deg for å tørke opp. Doseringsmål med en måling ved 3Cl vil, for eksempel, fungerer godt for de sterke skudd, mens doserings dimensjoner av 25-50ml vil fungere godt for å blande drinker. Du vil dermed sikre at din drikker oppnår best kvalitet og samtidig gir den beste smaksopplevelsen.
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Doserings mål er enkle å bruke, mens de med sin spiralformede hals kan lett skrus løs, og på hver flaske.
Our doseringsmål er laget av plast og er derfor lett å rengjøre etter bruk. Slike forhandlere kan lett bli kastet i oppvaskmaskinen, og dette vil for eksempel spare deg for mye tid på å rydde opp etter en hendelse eller en lang natt. Vi vet alle at neste dag, der opprydding ikke står høyest på ønskelista.
Med doseringsmålenes stabilitet og stor funksjonalitet gjør dagen i baren mye bedre, enklere og morsommere, så vel som de kan være nyttig for en mer moro, bedre og mer festlig kveld hjemme med venner
& rsquo;.