Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Skænkeprop - Billig Freeflow skænkepropper til nordens bedste priser
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Skænkepropper

Barlife har et bredt utvalg av skjenkepropper

Hvis du helle alkohol selvfølgelig det betyr ikke at du skjende det direkte fra flasken, fordi du bør alltid ha skjenkepropper på alle dine flasker du bruker i din bar & ndash; om det er en amatørbar eller en profesjonell bar.

Server drikke i stil med skjenkepropper

Flasker med forskjellige typer alkohol bør alltid ha den skjenkepropper i stedet for bare å ha en åpen åpning som alkoholen blir deretter helt ut. På Barlife vil du finne mange forskjellige typer av skjenkepropper, og hver av disse er forskjellige som de alle oppfyller ulike formål. Også materialene som disse skjenkepropper er laget av er svært forskjellige og skjenkepropper bør du skaffe deg avhenger mye av hva årsaken er for at du har tenkt å kjøpe skjenkepropper for din bar.  

Flow strømme stoppere som strømmer alkohol

De vanligste skjenkepropper man finner i Barlife er den såkalte fri flyt strømme stoppere. Dette er svært enkle former for lunger. Dette er en plugg som har en bunn, som er karakterisert ved å ha noen sirkulære plater stikker ut. Når disse platene kommer i en flaske åpning vil gjøre at skjenkepropper sitter veldig godt. Fordi når du har vært skjenkepropper på flaskene er selvfølgelig ikke interessert i det faktum at de røyker av igjen med en gang, fordi da kan du ende opp med å tjene en meget sterk drikk til en kunde. I toppen av den frie flyten skjenkepropper finner du et hull som kan se annerledes ut. Gjennom dette hullet, er alkohol i flasken så kom deg ut. Som navnet også tilsier det, er det slik at det er en & rsquo; backstop & rsquo; av slike skjenkepropper. Så du kan i prinsippet tjene hele flaske & eacute; n sted, hvis du har lyst til å fjerne flasken fra glasset

.

Det kan både gå fort og sakte

Disse FreFlow strømme stoppere er tilgjengelige i forskjellige varianter. I tillegg er tilstedeværelsen av forskjellige materialer, slik som plast og metall og kobber, er de også ved forskjellige hastigheter. For noen ganger kan det være at du trenger skjenkepropper, som serverer alkohol veldig sakte, for eksempel hvis det er bare noen få dråper å bruke i en gitt drink. Men hvis du ønsker å helle en stor mengde alkohol i en cocktailglass , så er det noen ganger bedre å bruke skjenkepropper, som kan sørge for at alkohol flyter raskt slik at du ikke trenger bruker lang tid står og venter på den rette mengde alkohol som helles  .


Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Med en pilot er alltid riktig mengde

Noe smart å gjøre er å kjøpe skjenkepropper som kan brukes til å måle nøyaktig hvor mye alkohol som du ønsker å helle opp. Slike skjenkepropper kalt Bottle Pilot. På Barlife kan kjøpe skjenkepropper av denne typen, og ting om dem er at du kan bestemme nøyaktig hva beløpet du ønsker å helle opp. For eksempel kan du kjøpe her skjenkepropper, som rommer 4 cl alkohol. Dermed vet du at du bare skjenker nøyaktig 4 cl når du helle denne prop. Dette er den smarteste hvis du vet at det er visse skjenkepropper at du alltid bruker nøyaktig samme mengde alkohol. Alternativt kan du kjøpe forskjellige skjenk og mål som er god til å måle med. Slike skjenkepropper er også bra, for eksempel hvis du har ansatte i baren, som er litt slurvete med mengden alkohol og er ikke nødvendigvis det høyre øyet å se hvor mye de faktisk pours. Med disse pilotskjenkepropper kjenner du at du bare skjenker et visst beløp. Og det er ingenting i veien for at du så kan skjenke to ganger med samme alkohol hvis for eksempel, trenger du 8 cl av en bestemt alkohol. Det kan være smart å kjøpe skjenkepropper av denne typen med mange forskjellige mengder alkohol. Som du kan bytte skjenkepropper ut, hvis forskjellige mengder alkohol du trenger. Du kan også helle stoppere på området, som har en hastighet på 5 cl. Dermed kan du være sikker på at hver gang du helle dette gir bare 5 cl. Og hvis du ønsker deg og dine ansatte trenger bare å helle 3 cl av en gitt pourer, så kan du også kjøpe denne her.

Forskjellige farger gjør det lett å skille

Selvfølgelig bør du alltid sørge for å ha skjenkepropper for alle flasker. På denne måten unngår du tenker at du må ha caps etter bruk. For dette kan du velge å kjøpe ulike plastskjenkepropper med forskjellige farger slik at du kan skille de ulike skjenkepropper hverandre.