Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Målebæger - billige målebægre, jigger og vippemål i bedste kvalitet
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Målebæger

For riktig dosering av drikke

Hvis du trenger for å lage deilige cocktails og drinker, er det viktig at du sørge for at det er riktig mengde alkohol i drinken, som du blant annet kan gjøre med et målebeger

Forskjellen mellom en profesjonell bartender og en amatør bartender som bare så vidt begynt sin karriere er ofte at profesjonell bartender alltid sørger for å helle de riktige målene opp. Og dette er noe som en amatør bartender ikke går så mye, da dette vil i økende grad ta på nedgangen.

Les mer & darr; < / span>

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Nøyaktighet lønner

A ekte bartender vil måle, som han selvfølgelig vil gjøre med et målebeger. For uansett hvor god en øjemål deg, så din tommelfingerregel aldri være så presis, eller kanskje mer presist som mål. Derfor er det mange som trenger å svinge med cocktailglass og shaker som velger å investere i et målebeger eller kanskje enda mer

Target i forskjellige størrelser

Selvfølgelig er det sjelden å være nøyaktig det samme målet for alle ingrediensene i en drink. Derfor er det ofte veldig smart å ha mer enn én kopp til å måle med. Bare på denne måten kan faktisk være sikker på at du treffer akkurat der du står og måle opp til den deilige drinker som du har å gjøre. På Barlife kan du for eksempel har begge en kopp der du kan helle 25 ml og 50 ml. Du kan få ulike måle kopper, som bare disse to målene da bare de to målene er noen som blir brukt ofte i barverdenen. Drepe to fugler med en stein

Det kan være at du har besluttet å kjøpe mer enn én kopp og selvfølgelig bør du vurdere målekopper med nøyaktig hvilke mål du må da kjøpe. En av de smarte ting om hva vi kan tilby på Barlife er at vi kan tilby en kopp, som faktisk har mer enn ett mål. Blant annet, kan denne variant defineres for både 25 ml og 50 ml. Dette er et alternativ til å strømme flasker, som også kan måle opp, men som samtidig er meget store, og er derfor for stor for en enkelt drikk eller et par drinker.

Det er svært elegant i en av de smaker som du kan få fra Barlife er at det er forgylt. Fordi hvis du trenger en kopp kan like godt gjøre det til en helt spesiell opplevelse. Den forgylte målebeger, som vi kan tilby, er tilgjengelig i både gull og sølv, slik at du kan definitivt velge hvilken som passer best for din bar avhengig av hvilke farger du ellers.

Et målebeger blir ofte kalt en jigger

Når du er på jakt etter et målebeger vil svært ofte bety at så mye er på utkikk etter en såkalt jigger. Det som kjennetegner en jigger er at det er en kopp delt i to. En jigger er nesten formet som en gimeglas som det går ut i endene og går inn og bli slank på midten. På Barlife kan vi tilby våre kunder mange forskjellige typer jigger, som er ideelt å bruke i en ekte bar. Dessuten er det smart i seg selv, for å ha noen gode målbægre i noen gode mål, så er en jigger også smart fordi den har to mål i seg selv. Dette betyr at hvis du bare kjøpe en jigger det faktisk betyr at du virkelig har to målekopper. For når du har brukt den ene enden kan da cinch slå den på igjen, og deretter kan du bruke den andre enden.

Del av barsættet

Hvis du bare starte i baren segment, kan det være at du er mer eller mindre prøver å kjøpe alt for din linjen når du har absolutt ingenting. Og dette er noe som vi kan hjelpe deg med Barlife. Jada, kan du enkelt gå inn og velge hvert objekt for seg. På den måten kan du finne akkurat den harde du vil, Muddler du ønsker, og andre lignende ting som du utvilsomt trenger i din bar.

Men noe annet som du kan gjøre er å kjøpe hele shebang samtidig. Og så får du også en kopp med i mange tilfeller. For de fleste barsæt, som du kan kjøpe her på Barlife inkluderer nemlig også en kopp slik at du ikke trenger å kjøpe den separat. På denne måten bare en gang gå inn og bestemme hva det er for et sett du vil ha. Og etter en tid, kan det være at du vil trenge enda et målebeger med andre mål. Dette er normalt og noe du kan bare ta underveis.