Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Skænkeflasker - juice beholder til opbevaring af juice og drinkssirup i baren
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Skænkeflasker & juice beholder

Masse farger skjenke flasker

Har du skjenke opp av ulike væsker, vil du ikke unngå å kjøpe noen skjenke flasker , som nettopp har blitt laget for formålet.
Har skjenket, så bør du ha utstyret
Hvis du er i en bar og trenger å lage drinker, og du vet at for å bli servert en rekke væsker, er det om i god tid til å finne noen helle flasker som du føler deg komfortabel med og som du kan være lykkelig. For det er en form for barværktøj , som du kan bruke i mange forskjellige sammenhenger, og hvis det er noe du trenger, så er det ingen andre ting som kan erstatte dette.
for å skjenke krever forskjellige størrelser
på Barlife vi har lært at våre kunder ofte interessert i å kjøpe to forskjellige størrelser av strømme flasker. Og her gjelder det at størrelsene de pleier å kjøpe spesielt for en liter og noen ganger av to l. Derfor har vi bestemt at komiteen vi må reflektere dette. Så vi har valgt de fleste av våre tilskuddsordninger flasker kan inneholde en l, da dette er en svært vanlig skjenke størrelse når det kommer til å måtte skjenke ulike typer væsker
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
A farge for hver sidebordet Det er alltid viktig å finne sin cocktail tilbehør raskt, og dette gjelder også når det kommer til å måtte finne den rette skjenker flaske. Derfor har vi alltid si til våre kunder at de trenger å kjøpe enkelte produkter, som skiller seg fra hverandre hvis alle disse er enkelte produkter som er like. Dette er for eksempel tilfellet med helleflasker. Fordi hvis du har fem forskjellige, så de åpenbart liker hverandre mye. Men det er veldig viktig at du ikke kommer til å helle triple sec i en drink i stedet for kalk, så vi har valgt å tilby alle våre strømme flasker med ulike farge lokk. Dermed kan du fra dekselet fargen alltid se hvilke skjenke flaske bør brukes til dette formålet. Vi tilbyr fire forskjellige farger som det er vår erfaring at folk sjelden har mer enn dette antallet væsker som de har til å tjene til sine gjester. Du kan både kle opp bar ved å kjøpe en helle flaske, som er gul, en er rød, en grønn og en er hvit. Du vil aldri være i tvil om hvilken skjenke flaske du trenger å gjøre når du trenger å gjøre en bestemt cocktail fordi du kan bare se på toppen, og da vil du vite det.

Kjøp en pakke

Hvis du vet at du er i din bar kommer til å ha et stort behov for å tjene ulike væsker til dine gjester, så det er om å helgradere seg selv. Dette gjelder både antall skutt briller og hvor mange glass du trenger å kjøpe, men det gjelder også mange andre ting bak baren. Hvis du velger å kjøpe en pakke med flere skjenker flasker på en gang vil du både finne at du betaler mindre enn om du kjøper dem separat. Videre vil du oppdage at du ikke trenger å komme tilbake og kjøpe mer skjenke flasker når du kommer dit, og det plutselig går opp for deg at du faktisk trenger mer enn en flaske, som du først trodde var tilstrekkelig.

Bruk skjenke flasker for saft

Når du er i en bar kan være svært tidkrevende hvis det er mange gjester som ber deg om å lage drinker som bør juice. Eller er dette ikke som sådan tidkrevende i seg selv, men hvis det er noe som krever at du hver gang kommer en og be om det, må gå og stå og presser sitroner, lime og appelsiner, kan det ende opp med å ta veldig lang tid. Derfor kan du gjøre ting enklere ved å jukse på forhånd. Du kan gjøre det, vet du hjelpe en juicer bare elektroniske presser mye juice av første, appelsiner, så kalk og sitron. Og så kan du bare helle den deilige saft av ulike skjenke flasker. Så du kan bruke disse stanger flasker hele natten og ikke tenke på at for hver drink bestilt og krever juice til å stå og tenke på at du må trykke en sitrusfrukt etter hverandre, noe som ellers kan kø utenfor for å være ekstremt lang. En av de smarte ting de skjenke flasker vi tilbyr er at de kan demonteres. Dette betyr at du kan vaske dem grundig uten å forlate de minst sukker korn eller andre rester. Dermed kan du sikre best hygiene i baren, som vi vet er noe som betyr mye for våre kunder.