Loading...

Sitrusjuicer - Santos 10C

Artikkelnummer
9591
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

13248,75  NOK

Beskrivelse

Santos 10C Sitrusjuicer - Den perfekte juiceren for barer og restauranter

Hvis du jobber bak en bar eller på et kjøkken i en restaurant, vil du ofte ha behov for å lage sitrusjuice. Santos 10C Sitrusjuicer er den ideelle juiceren for dette formålet. Den er laget av rustfritt stål og har en forkromet sitronpresser, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid.

Uansett om du skal juice lime, sitron eller appelsin, vil Santos 10C Sitrusjuicer være et pålitelig og effektivt valg. Den rustfrie stålkonstruksjonen gjør det mulig å bruke juiceren i mange år fremover, og den forkromede sitronpresseren sikrer en enkel og effektiv juiceutvinning.

Med Santos 10C Sitrusjuicer kan du enkelt og raskt lage fersk sitrusjuice til drinkene eller rettene dine. Den sølv/svarte fargen legger til et stilfullt preg på baren eller restauranten din, og dens kompakte størrelse gjør den enkel å oppbevare og bruke.

Investér i en Santos 10C Sitrusjuicer i dag, og opplev fordelene ved å ha en pålitelig og holdbar juicer for dine sitrusbehov.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna