Loading...

Sil Barray gull - Überbartverktøy

Artikkelnummer
9544
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

229,00 NOK
In stock

Beskrivelse

Gull Strainer Barray - Et innovativt barverktøy fra Überbartools

Überbartools er spesialisert på å produsere innovative og høykvalitets barverktøy, og denne gull Strainer Barray er intet unntak. Denne sien er designet for å imponere med sitt stilige utseende, funksjonalitet og holdbarhet.

Sien er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og har en gylden glans som gir en luksuriøs touch til baren din. Den tette-mesh spiralen kan tilpasses til Bostonshaker eller blandingsglass med en diameter på ca. 7-10 cm, noe som gjør den allsidig og enkel å bruke.

Dette barverktøyet har to metalløkker på overflaten som lar deg kontrollere væskestrømmen ved å bevege lokket frem og tilbake. Lokket har også tre runde kanter som er lett bøyd, noe som reduserer risikoen for søl under belastningsprosessen.

Spiralen kan enkelt tas ut for å rengjøre sien, men det anbefales å gjøre det for hånd i stedet for å bruke oppvaskmaskinen. Med en diameter på 10,6 cm, en lengde på 10,6 cm og en vekt på 155 g, oppfyller denne sien de høyeste kravene og vil være en ekte gullklump i baren din.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna