Loading...

Sil Barray gull - Überbartools

Artikkelnummer
9544
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

229,00 NOK
Out of stock

Beskrivelse

Sil Barray gull - Überbartools
Überbartools spesialiserer seg på produksjon av avanserte innovative barverktøy.
Denne silen er et verktøy som vil overbevise deg med design, funksjonalitet og kvalitet som ikke har noe å skjule foran dine gjester.
Til fakta: Silen er laget av rustfritt stål, har en sterk kvalitet og skinner gylden. Den tette mesh-spiralen tilpasser seg diameteren på Boston shaker eller blandeglass med en diameter på ca. 7-10cm.
Kloen til denne barenheten kommer fra to innovasjoner:
Det er to metallsløyfer på overflaten. Hvis du setter en finger imellom dem mens du heller (fyller) væsken, er du i stand til å kontrollere strømningen ved å flytte lokket frem og tilbake.
Videre er lokket med de tre runde kantene lett bøyd, noe som reduserer støtteområdet og unngår å søle væske under en stressende prosess.
Du kan enkelt ta ut spiralen for å rengjøre silen. Men vi anbefaler å gjøre dette for hånd og ikke legge det i oppvaskmaskinen. Denne silen oppfyller de høyeste kravene og er skikkelig gullaktig i baren din.
Diameter (cm): 10,6
Lengde (cm): 10.6
Vekt (g): 155
Materiale: rustfritt stål
Farge: gull

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna