Loading...

Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI

Artikkelnummer
9730
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

1288,75  NOK

Beskrivelse

Gourmet Sifonflaske - Perfekt for Fløteskum og Mye Mer

Hvis du er på jakt etter en sifonflaske av høy kvalitet, er Gourmet Sifonflasken fra ISI det perfekte valget. Denne flasken er designet for å vare i mange år og er elsket av både profesjonelle kokker og erfarne matlagingentusiaster. Med en kapasitet på 0,5 liter kan du lage store mengder fløteskum eller andre kreative oppskrifter.

Gourmet Sifonflasken er laget av høykvalitets rustfritt stål, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid. Den har også ISI-kvalitetsstempelet, som er en garanti for produktets høye standarder. Flasken er enkel å håndtere og kan til og med tåle oppvaskmaskin, noe som gjør den ekstra hygienisk og enkel å rengjøre.

Flasken har en markering som angir maksimal fylling, slik at du alltid kan være sikker på å bruke riktig mengde ingredienser. Den har også en rustfri ståldispenserventil som gir presis påføring og kontroll. Silikonhodet beskytter mot varme under bruk, og den varmebestandige silikonpakningen gjør rengjøringen rask og hygienisk.

Med Gourmet Sifonflasken kan du være sikker på å få et pålitelig og holdbart produkt som vil være et verdifullt tillegg til kjøkkenet ditt i mange år fremover.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna