Loading...

Shark støvsuger IZ320EUT, Powerfins, 120 minutters driftstid, True Pet

Artikkelnummer
684721
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

6859,00  NOK
In stock

Beskrivelse

Shark IZ320EUT Powerfins - Den Ultimative Støvsuger til Kjæledyrelskere

Shark IZ320EUT Powerfins er den perfekte støvsugeren for deg som har kjæledyr i hjemmet. Med sin innovative Powerfins-teknologi sikrer den en grundig rengjøring av alle overflater. De unike børstene skraper effektivt opp smuss og støv fra gulv og tepper, noe som gir en mer grundig rengjøring enn tradisjonelle støvsugere.

En av de mest imponerende funksjonene ved Shark IZ320EUT er dens lange driftstid på 120 minutter. Du kan rengjøre hele hjemmet med en enkelt opplading, uten å bekymre deg for å gå tom for strøm.

Støvsugeren er også designet med kjæledyrelskere i tankene. True Pet-teknologien inkluderer spesialiserte børster og verktøy som effektivt samler opp og fjerner dyrehår. Du kan enkelt holde hjemmet ditt rent og fritt for hår med denne støvsugeren.

Alt i alt er Shark IZ320EUT Powerfins en kraftig og pålitelig støvsuger som gjør rengjøringen mer effektiv og mindre bryet. Med sin avanserte teknologi og dyrevennlige design er den det ideelle valget for kjæledyrelskere som ønsker en overlegen rengjøringsopplevelse.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna