Loading...

Shark Cylinder vacuum

Artikkelnummer
628355
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

3099,00  NOK
In stock

Beskrivelse

Stærk – Letvægts - Fleksibel. Dynamic Technology kombinerer et ekstra let design, kraftfuld sugestyrke og glatte 360 pivothjul, der leverer en kraftfuld og nem rengøring i hele dit hjem.
Den klarer mere end gulve, du kan komfortabelt rengøre trapper med den perfekt afbalancerede støvsuger og nå op højt med teleskopstaven, samt justere staven, så den passer til din højde.
Anti-Allergen Complete Seal fanger og samler støv og allergener. Nyd uafbrudt rengøring med et langt 9m kabel med automatisk tilbagespoling.

Til meget mere end gulve
Med cylinderstøvsugeren fra Shark kan du hurtigt skifte mellem funktionerne tæppe- eller hårdgulvsrengøring. Med teleskopstaven kan du nemt nå op og rengøre lofter, gardiner og lamper.
Den er designet til nem rengøring på trapper, hvor du bare placerer selve støvsugeren, der har den perfekte balance, så der er ingen grund til at løfte rundt på den.
Træt af at fjerne sammenfiltret hår fra støvsugerens børsterulle? Sharks innovative Anti Hair Wrap Technology fjerner aktivt langt, kort og dyrehår, så du ikke behøver det. En unik børstehårsbeskyttelse og kam adskiller og fjerner hår fra børsten når du rengør, hvilket hjælper med at holde din børste fri og ren.
Dynamisk teknologi
En innovativ kombination af 3 elementer, der leverer en kraftfuld, behagelig rengøring i hele dit hjem.
- 175 AW sugestyrke
- Ekstra letvægt – kun 4 kilo
- Smooth Glide 360° pivothjul

Støvopsamler
- Anti-Allergen Complete Seal (AACS)
- Nem at åbne og tømme
- Anti-plume
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna