Loading...

Serveringsbrett for vinglass i plexiglass

Artikkelnummer
9097
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

588,75 NOK

Beskrivelse

Praktisk Serveringsbrett for Vinglass i Plexiglas

Dette smarte serveringsbrettet i plexiglas er det perfekte verktøyet for å servere vin eller drinker ved ulike anledninger. Enten det er til bryllup, fester eller til og med på barer, gjør dette serveringsbrettet det enkelt og elegant å servere drikkene dine.

Serveringsbrettet har en høyde på 5 mm og en diameter på 404 mm, noe som gir plass til å servere opptil 10 vinglass samtidig. Den hvite fargen og det klare plexiglasset gir et stilfullt og moderne utseende som passer til enhver innredning.

Det spesielle med dette serveringsbrettet er den utskårne kanten som sikrer at glassene ikke velter under serveringen. Utskjæringene har en diameter på 60 mm, noe som gjør serveringsbrettet egnet for vinglass med en skåldiameter på 65 mm eller større.

Med det praktiske tommelfingerhullet er serveringsbrettet enkelt å håndtere og transportere. Det er også lett å rengjøre, noe som gjør det ideelt for daglig bruk.

Med dette serveringsbrettet kan du servere vin eller drinker med letthet og stil.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna