Loading...

San Jamar - The Dome - Pynt skuffer 2,9 L

Artikkelnummer
9981
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

2915,00  NOK

Beskrivelse

Sett med profesjonelt nivå med "The Dome"

Leter du etter hva som kan ta baren din fra god til perfekt? Da har du kommet til riktig produkt. Med "The Dome" kan du fylle hver eske med forhåndskutte frukter som sitrusfrukter, meloner, ananas, oliven eller ananas. Du kan også tilsette forskjellige typer sukker som rørsukker eller vanlig sukker.

"The Dome" er en veldig rask, praktisk og hygienisk måte å lagre alt tilbehør på

Den store beholderen i bunnen har en kapasitet på 1,9 l, og de to små på toppen kan hver inneholde 0,5 l. De 2 små brettene på toppen, isbiter kan helles under som et kjøleelement.

"The Dome" er laget av plast og har fargen svart. "Kuppelen" er utstyrt med gummipunkter for å sikre god stabilitet. De små skuffene er også laget av plast, og har en gjennomsiktig farge.

Bare fantasien setter grenser for hvilket formål "The Dome" kan oppfylle
Pyntesenteret er ikke bare egnet for baren. Den kan enkelt brukes til å ha en hel salatstasjon klar, med nøtter, frø, tomater, salat og mer. Du kan også tilberede en hel dessertstasjon, med sjokolade, dryss osv.

Spesifikasjoner
Høyde: 35 cm
Lengde: 35 cm
Bredde: 21 cm
Materiale: plast
Kapasitet (alle beholdere): 2,9 l

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna