Loading...

San Jamar - The Dome - Garnityrbakke 8,6 ltr

Artikkelnummer
9982
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

4029,00  NOK

Beskrivelse

San Jamar - The Dome - Garnityrbakker 8,6 l

Ønsker du å ta baren din til neste nivå? Da er San Jamar - The Dome - Garnityrbakker det perfekte produktet for deg. Med "The Dome" kan du enkelt og praktisk oppbevare forhåndsskårne frukter, sukker og mye mer.

Dette settet består av to deler. Underdelen har seks kjølebakker med en kapasitet på 0,5 L hver, og overdelen har plass til tre store bakker som hver kan romme 1,89 L. Du kan også legge til en sidebeholder for oppbevaring av sugerør og drinkspinnere.

"The Dome" er laget av holdbar plast i en elegant svart farge. Den er utstyrt med gummiføtter for å sikre stabilitet, og den nederste beholderen kan kjøles med isbiter for å holde garnityret friskt.

Med "The Dome" kan du oppbevare et bredt utvalg garnityr klart til bruk. Den er ikke bare egnet for baren, men kan også brukes til salatstasjoner, dessertstasjoner og mye mer. Bare fantasien setter grenser for hva "The Dome" kan brukes til.

Spesifikasjoner:

  • Høyde: 45 cm
  • Lengde: 35 cm
  • Bredde: 60 cm
  • Materiale: plast
  • Kapasitet (alle beholdere): 8,6 L
Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna