Loading...

San Jamar - The Dome - Garnityrbakke 4,8 ltr

Artikkelnummer
10015
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

4229,00  NOK

Beskrivelse

San Jamar - The Dome - Garniture Bakker

Ta med baren eller serveringsstasjonen din til neste nivå med San Jamar - The Dome - Garniture Bakker. Dette garnituresenteret er designet for å oppbevare og presentere forhåndskuttede frukter, sukker og annet garnityr på en rask, praktisk og hygienisk måte.

Garnituresenteret har 4 store beholdere, som hver kan romme 2 bakker som enkelt kan fjernes. Fire av disse bakkene kan romme 0,5 liter, mens de resterende fire kan romme 0,7 liter. Dette gir deg god plass til å oppbevare og organisere garnityret ditt.

The Dome er laget av holdbar plast i en elegant svart farge. Den er utstyrt med gummipunkter for å sikre stabilitet, og de små bakkene er gjennomsiktige slik at du enkelt kan se innholdet. Den nederste beholderen kan til og med kjøles med isbiter for å holde garnityret ditt friskt og kaldt.

Men The Dome er ikke bare egnet for baren. Du kan også bruke den til å lage en salatstasjon med nøtter, frø, tomater og mer, eller en dessertstasjon med sjokolade og strøssel. Bare fantasien setter grenser for hva du kan bruke The Dome til.

Med dimensjoner på 35 cm i høyden, 35 cm i lengden og 45 cm i bredden har The Dome en kapasitet på 4,81 liter, noe som gir deg god plass til å oppbevare garnityret ditt.

Oppgrader baren eller serveringsstasjonen din med San Jamar - The Dome - Garniture Bakker og gjør presentasjonen av garnityret ditt enda mer imponerende.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna