Loading...

San Jamar - The Dome - Garnityr bakker 2,9 L

Artikkelnummer
9981
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

2429,00  NOK

Beskrivelse

San Jamar - The Dome - Garnityrbakker 2,9 L

Ønsker du å ta baren din til neste nivå? Da er San Jamar - The Dome - Garnityrbakker det perfekte produktet for deg. Med "The Dome" kan du enkelt og praktisk oppbevare forskårne frukter som sitrusfrukter, meloner, ananas, oliven og mye mer. Du kan også tilsette ulike typer sukker som rørsukker eller vanlig sukker.

"The Dome" er en rask, praktisk og hygienisk måte å oppbevare all garnityren din på. Den store beholderen nederst har en kapasitet på 1,9 L, og de to små beholderne øverst kan hver romme 0,5 L. De to små beholderne øverst kan også brukes til å oppbevare isbiter og fungere som kjøleelementer.

"The Dome" er laget av holdbar plast og har en elegant svart farge. Den er utstyrt med gummipunkter for å sikre stabilitet. De små beholderne er også laget av plast og har en gjennomsiktig farge.

Mulighetene er uendelige med "The Dome". Den kan brukes ikke bare i baren, men også til å opprette en salatstasjon med nøtter, frø, tomater, salat og mye mer. Du kan også opprette en dessertstasjon med sjokolade, strøssel og andre godsaker.

Spesifikasjoner:

  • Høyde: 35 cm
  • Lengde: 35 cm
  • Bredde: 21 cm
  • Materiale: plast
  • Kapasitet (alle beholdere): 2,9 L
Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna