Loading...

Profi Cook Vakuumpakker

Artikkelnummer
19330
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 599,00 NOK Regular Price 808,75 NOK
Spar 26% (210 NOK)

Beskrivelse

Profi Cook VK-1080 Vakuumpakker - Den Perfekte Løsning for Oppbevaring og Matlaging

Med Profi Cook VK-1080 Vakuumpakker kan du forlenge holdbarheten til matvarene dine opptil 8 ganger lenger. Denne praktiske og lett anvendelige vakuumpakkeren er ideell for sous vide-tilberedning og marinering. Ved å bruke vakuumpakking bevarer du vitaminer og næringsstoffer fra maten, samtidig som du sikrer en trygg oppbevaring uten konserveringsmidler.

Denne vakuumpakkeren har en sugeevne på 12 liter/min og leveres med 18 profesjonelle lufttette poser. Posene har en diagonalt bølgekonstruksjon som sikrer optimale forseglingsresultater. Du får 10 poser i størrelsen 22 cm x 30 cm og 8 poser i størrelsen 28 cm x 40 cm.

Profi Cook VK-1080 Vakuumpakkeren er fullautomatisk og har et rustfritt stålhus som både sikrer holdbarhet og et stilfullt utseende. Den er ideell for å dele opp store mengder mat i mindre porsjoner og gir deg muligheten til å skape plassbesparende oppbevaring uten konserveringsmidler.

I tillegg til å forlenge holdbarheten til matvarene dine, beskytter vakuumpakkingen også mot frysebrenning under frysing. Den er også perfekt for krydret og marinert mat, da vakuumforseglingen skaper en mer intens aroma.

Med Profi Cook VK-1080 Vakuumpakkeren kan du også nyte fordelene med matlaging under vakuum (Sous Vide). Denne metoden muliggjør skånsom matlaging i matens egen juice, noe som forhindrer uttørking og tap av næringsstoffer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna