Loading...

Pro Vakuummaskin - Gastroback

Artikkelnummer
15705
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

1925,00  NOK
In stock

Beskrivelse

Gastroback Pro Vakuummaskin - Holdbarhet og Friskhet for Matvarene Dine

Den fullautomatiske Gastroback Pro Vakuummaskinen er det ideelle verktøyet for å forlenge holdbarheten og bevare friskheten til matvarene dine. Denne populære tyske vakuummaskinen skaper vakuum og forsegler plastposer, noe som reduserer matsvinn og gir opptil 5 ganger lengre holdbarhet.

Vakuumforsegling er også perfekt for marinering av matvarer, da det bevarer de naturlige ingrediensene, vitaminene og mineralene. Når du fryser ned matvarene dine, unngår du fryseskader samtidig som du bevarer deres naturlige farge.

Denne vakuummaskinen er brukervennlig og har en ledningstilkobling slik at du kan suge vakuum i beholdere. Den leveres også med en rull plastfolie, slik at du kan komme i gang med en gang.

Med sin svarte farge og kompakte mål på H: 8 cm, B: 37 cm, D: 15 cm passer Gastroback Pro Vakuummaskinen perfekt inn på ethvert kjøkken. Den har en effekt på 120 W og en spenning på 220 V / 60 Hz. Vakuumnivået er 0,6 bar, og kontrollampene viser 100-150 mm Hg.

Med Gastroback Pro Vakuummaskinen kan du nyte lengre holdbarhet og bevare friskheten til matvarene dine på en enkel og praktisk måte.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna